Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Nyttårsstemning i jula

Selv om det bare var 20.desember fikk mange salangsværinger følelse av at det var nyttårsaften i går kveld når næringslivet markerte solsnu.


Salangen Næringsforening markerte i går ettermiddag at solen snur og sakte men sikkert kommer tilbake. I den anlednng var Sjøvegan-sentrum snudd på hodet for en ettermiddag. 10.klassinger fra Salangen skole sørget for at 1000 fakkelbokser ble lyssatt langs veiene inn/ut og igjennom sentrum i hele går kveld. Dette ble lagt merke til og kommenterte av mange som et svært positivt tiltak.


Julrebus
Næringsforeningen arrangerte også en egen julerebus som flere deltok på. Her kunne man vinne gavekort fra flere bedrifter på Sjøvegan. Navnene på de som vant i denne konkurransen er lagt ut litt lengre ned i denne saken.


Musikalske raketter
Også Salangen egne og kjente fyrbøtere var tilstede i sentrum i går. Jens Viktor Steinsund med hjelpere sørget for at solsnuen også ble markert på himmelen. Dette ble gjort med et fem minutter langt fyrverkerishow som var tilrettelagt med egen musikk. - Dette satt som et skudd. Jeg er fornøyd med oppvisningen, sa Jens-Viktor Steinsund etter showet. Det var rundt 150 mennesker som samlet seg på Lundplanet for å se showet i 17-tiden søndag. Mange vil nok også vente til det store showet på selveste nyttårsaften.


Her er vinnerne på julerebusen:
Sara Woll-gavekort på Nyt
Vinjar Svendsen-Gavekort på Bamboo
Erlend Svendsen-gavekort på Anitas blomster
Håvard og Christian Aasen-gavekort på Euronics
Therese Rasmussen-gave fra Prix
Christian Kristoffersen-gavekort på Sport 1
Camilla S. Sørli-gavekort fra Kleo
Vilde Rasmussen-gave fra Drecker
Brage Nygård-gave fra Statoil
Mia S. Tofteng-gave fra Handleriet
Sindre Woll-gavekort fra Felleskjøpet
Ida S. Iversen-gave fra Outpost
Alvilde Sæter-gave fra Mazhars
Vera Stigen-gave fra Narvesen
Lena Lilleng-gave fra Maxi
Hans Roar Rasmussen-gave fra Rema 1000
Tobias Sletten-gave fra Martine
Siren Bjørstad-gave fra Ide'

Til nyhetsarkivet
Tips en venn