Stedsuavhengige arbeidsplasser har siden april 2015 vært gjennomført i regi Astafjord Utvikling AS. Prosjektperioden ble avsluttet i slutten av juli, og det ble tatt en politisk beslutning om å videreføre strukturen på 12 plasser, samt oppfølgning av de stedsuavhengige arbeidsplassene med Astafjord Utvikling AS. Dette gjaldt ut år 2017. Det ble dermed på sist kommunestyremøte enstemmig vedtatt om å beholde strukturen på de 12 stedsuavhengige arbeidsplassene ut 2018. - Vi var enig i forsamlingen om å videreføre de stedsuavhengige arbeidsplassene. Det er bra å ha mulige arbeidsplasser sentralt i Salangen, forteller administrasjonssjef i Salangen kommune, Frode Skuggedal.

stedsuavhengige_arbeidsplasser_ingress3.jpg
Administrasjonssjef i Salangen kommune, Frode Skuggedal oppfordrer brukere til å kontakte Astafjord Utvikling AS for å kunne ta i bruk de stedsuavhengige arbeidsplassene ved Huset mot havet i Sjøvegan sentrum. ARKIVFOTO: JON HENRIK LARSEN

Oppfordrer brukere
Administrasjonssjefen i Salangen bekrefter ovenfor nettavisen at de stedsuavhengige arbeidsplassene brukes som det er verdt, og oppfordrer de som trenger dette tilbudet om å ta kontakt med Astafjord Utvikling AS for å bruke lokalene. - De stedsuavhengige arbeidsplassene kan brukes av både studenter, besøkende som trenger kontor, og bedrifter som trenger midlertidige eller permanente lokaler, så det er en oppfordring fra meg å ta kontakt med dem og bruke lokalene framover, sier Skuggedal til nettavisen.