Dette ønsker Visit Narvik for å kunne fremme regionen som reiselivsdestinasjon.

Daglig leder i Visit Narvik Lise Hansen har delt et innlegg på flere Facebook-sider hvor hun oppfordrer til innsending av bilder.

— Jeg har delt dette på en del sider. Det er fordi at vi som destinasjonsselskap tenker at folk er mye hjemme og dem er mye på mobilene sine og har kontakt lokalt, regionalt og internasjonalt. Det vil vi benytte oss av for å fortelle gode historier og gode bilder, sier hun.

I disse korona-tider er det viktig å være frampå, mener hun.

— Vi vil bruke det innholdet vi får inn til å spre et godt budskap. Det er ønskelig å være friskt framme i minne hos folk, sier Hansen.

Hun oppfordrer publikum til å sende inn bilder til Visit Narvik.

— Vi håper at fellesskapet er med oss og deler med oss for å bidra til turisme og for å få dette opp å gå igjen. Det er mange gode historier og bilder som har kommet ut av dårlige tider. Man må tenke kreativt, mener hun.

Hun presiserer at kvaliteten på bildene og filmene som sendes inn ikke trenger å være avansert.

— I nærmeste framtid håper vi på å få inn gode filmer eller historier. Det trenger ikke være avansert. Vi ønsker å få fram det unike særpreget som er her på sommeren og det lokale livet og autentisiteten her. Rett og slett hva folk driver med og hvordan hverdagen deres er. Send gjerne inn og ikke nøl ved å tro at det ikke er godt nok. Det kan være et fint tidsfordriv, sier Hansen.