Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Person funnet i ruinene

En person er lokalisert omkommet inne i boligen i Yttergården nå ved midnatt. En annen person er fraktet til legevakten i Bardu med brannskader. Meldingen om brannen kom i kveld rundt kl. 21.30.På bildet: Brannvesenet i Salangen fikk melding i kveld om en boligbrann i Salangen.


Brannvesen og ambulanse fikk i 21.30- tiden i kveld melding om en boligbrann i Yttergården her i Salangen. Fra skadestedsleder for politiet får nettavisen opplyst at en person er savnet i boligen, men er nå lokalisert av personell på stedet. - Vi har funnet en person og lokalisert vedkommende inne i ruinene nå, mer kan jeg ikke si nå, sier politibetjent Bjørn-Hugo Solvang ved Salangen lensmannskontor. En person ble tidligere i kveld fraktet til legevakten i Bardu med brannskader. Når nettavisens journalist ankom stedet var huset overtent.


På bildet: Brannvesenet ankom raskt brannstedet i kveld.


Dårlig til beins
Politiet på stedet kan fortelle at kvinnen som er savnet skal være dårlig til beins. Ekteparet som bodde i huset er begge i 80-årene. Det er foreløpig usikkert hvordan brannen skal ha startet, men etter det bildene kan fortelle skal brannen ha startet på kjøkkenet.


På bildet: Det var mye vind på brannstedet. Noe som ikke gjorde jobben med å slukke noe lettere.


Brannen skjedde i kveld i et forrykkende uvær med regn og sterk vind her i Salangen. Dette gjorde naturligvis ikke jobben lettere med å slukke for brannvesenet. Det vil pågå etterslukking på stedet utover kvelden og natten, får nettavisen opplyst fra brannmannskapene.
Alle foto: Jon Henrik Larsen

Til nyhetsarkivet
Tips en venn