Øgard er entreprenør og eier av eiendomsfirmaet Fageråsen AS.

Nå er han i gang med et nytt prosjekt som omhandler bygging av tre sjøhus som i tråd med de idylliske planene skal ligge omtrent i sjøkanten.

- Det er tre sjøhus som er planlagt og som skal bygges ved anlegget til Garsnes. Det har ingenting med brygga gjøre. Dette er et prosjekt som Fageråsen Eiendom har. Den tomta har vi utvikla, forteller Øgård.

Planen for hva sjøhusene skal brukes som er allerede klar.

- Det blir fritidsboliger som kommer til å ligge så nært havet som mulig. Det er planlagt organisert som et lite sameie der man kjøper sin enhet som er over to plan. Det er rundt 115 kvadrat på hver boenhet, forteller Øgard.

Han mener beliggenheten gjør prosjektet idyllisk.

- Det er midnattssol og beliggenheten er rett ved svaberg og badestrand. Det er en restaurant der og flytebrygge og båtplasser like ved. Man kan til og med fiska derfra, gå ut på fjelltur, eller vandre til restauranten like i nærheten å ta seg en kald pils, opplyser han.

Foreløpig er idèen bare i planleggingsfasen.

- Hvis alt går etter planen bør det være ferdig høsten 2021. Vi har fått alle byggetillatelser og godkjenninger. Vi skal starte å grave etter ferien. Det ble ikke noe av i vår på grunn av koronakrisen og valuta. Det har vært litt bananas alle veier i vår. Vi håper å starte med utgraving og grunnarbeid i år, sier han.

Han gleder seg til prosjektet blir ferdig, og forteller at han allerede har fått interessenter.

- Jeg gleder meg. Jeg er vant til å ha prosjekter hele tiden med nybygg og renovering og eiendom. Jeg er teknisk entreprenør i det daglige. Jeg synes prosessene med å starte med blanke ark er artig. Det er mye hjemmesommer og Norgesferie. Det har gitt fortgang i prosjektet. Jeg har allerede fått noen interessenter, opplyser han.

Husprosjekt_BIG2.jpg
GLEDER SEG: Odd Roar Øgard gleder seg til å komme i gang med prosjektet. FOTO: PRIVAT