Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
Lørdag 6. juni 2020
 • lørdag18°C
 • søndag10°C
 • mandag13°C

Siste smånytt

 • torsdag 10:49 Tre av ti kjenner ikke mønsterdybdekravene En spørreundersøkelse gjort på av YouGov på vegne av Tryg forsikring viser at tre av ti bilister ikke kjenner kravene for mønsterdybde. En minste tillatte mønsterdybden for sommerdekk er 1,6 millimeter. Det er minimum, og vil til sammenligning med et nytt dekk ha mange titalls meter ekstra i stopplengde ved bremsing i 80 km/t. I spørreundersøkelsen gjort av YouGov for Tryg Forsikring, kommer det også frem at 16 prosent av de spurte ikke vet hvordan de kan sjekke mønsterdybden på dekkene selv.
 • torsdag 11:59 Maloney med ny vindudekorasjon SJØVEGAN: Kåre Maloney har fått ny vindudekor på plass på kafeen. Det melder kafeen på sin egen Facebook-side.
 • onsdag 11:13 Trafikkuhell i Lavangen Det har vært et trafikkuhell på E6 ved Fossbakken i Lavangen. Det melder Politiet på Twitter onsdag formiddag klokken 11:06. En personbil skal ha kjørt på en annen bil bakfra. Det skal ikke vært meldt om personskader. Et vogntog har problemer med feste som følge av stansen og legger på kjetting.
 • søndag 17:12 Rein i veibanen GRØTLANDSURA: Det meldes om reinflokker som holder til i nærheten av veibanen på fylkesvei 848 ved Grøtlandsura i Salangen. Billister bes være oppmerksomme.
 • fredag 15:44 Idrettshallen er fortsatt stengt Ibestad kommune har, etter råd fra interkommunal overlege Lars Nesje, bestemt at man fremdeles holder idrettshallen i Ibestad kulturhus stengt til etter påske. Det vil gjennomføres en ny vurdering etter påske, skriver Ibestad kommune på sin Facebook-side.
 • onsdag 07:32 To koronasmittede i Salangen Tirsdag kveld ble det klart at enda en person er bekreftet smittet av Korona-viruset i Salangen. Dermed er det to smittede i kommunen. De to smittede settes i tilknytning til hverandre. Smitten er sporet til innenlandsreise, opplyser Salangen kommune på sin nettside.
 • tirsdag 02:07 Radioprogram om barnesanger Salangen-Nyheter i lag med foreningen SN Radio har laget egne radioprogrammer om barnesanger og dens betydning. Produksjonen har fått tilskudd fra Medietilsynet. Programmene skal sendes på SN Radio i påsken i år. Det er totalt 10 programmer. Blant gjestene i programmet er hele Norges Hanne Krogh, Eli Johannessen fra Salangen, Anne Marit Norbakken Prestø med flere. Programverter, Sunniva Fosshaug, Guro Bjørnsund, Johanne Eline Driveklepp, Are Apeland og Harald Hellum.
 • mandag 14:22 Skal utføre vedlikeholdsarbeid Det skal utføres vedlikeholdsarbeid å vannverket i Lavangen kommune. Arbeidet skal foregå på mandag 30. mars klokken 15:30 til tirsdag 31. mars klokken 16:00. Det kan gi forstyrrelser av vann, og kanskje delvis stenging i den tiden arbeidet pågår, melder teknisk etat i Lavangen kommune på sine hjemmesider.
 • lørdag 08:13 Betydelig snøskredfare Nettstedet Varsom.no melder lørdag om snøskredfaren i Sør-Troms. Den oppgraderes nå fra moderat til betydelig. – Sammen med en del ny nedbør vil det legges opp fersk fokksnø, nå i litt nye leområder og lavere ned i terrenget. Mest utsatt er de sørøstlige deler av regionen der det ser ut som det kommer mest nedbør, skriver nettstedet Varsom.no
 • torsdag 11:53 Omlegger veien til legekontoret Gå grunn av grave- og betongarbeider ved inngangspartiet til det nye sykehjemmet er det nødvendig å legge om veien inn til legesenteret. Omleggingen vil bli godt skiltet slik at det vil være greit å finne fram for alle. Den nye veien vil tas i bruk fra onsdag 1. april, melder Ibestad kommune på sine hjemmesider.
vis flere