Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
Svein_strømseth_ingress

Politisk samarbeidsavtale på plass:

SJØVEGAN: Nå er klart om hvem som blir ny varaordfører i Salangen kommune i de kommende fire år. Det blir Svein Ivar Strømseth (bildet) fra Arbeiderpartiet. Det ble klart etter at Senterpartiet og Arbeiderpartiet nå har laget en samarbeidsavtale for de kommende fire år.
Les mer
hugo_olsen_ingress

Senterpartiet i Ibestad:

HAMNVIK: Ibestad Høyre får støtte fra Ibestad Senterparti i kommende kommunestyreperiode. Det ble klart etter et møte i Senterpartiet i Ibestad tirsdag kveld.
Les mer
BOLIG

— Salangen er en gammel samisk bygd:

SJØVEGAN: Før 1900-tallet var Salangen stort sett en samisk kommune. Derfor kan Salangen bli et samisk språkforvaltningsområde.
Les mer
Valgdeltakelse 09

Kommunestyret på plass:

SJØVEGAN: Etter konkludert fintelling mandag kveld er det nye kommunestyret i Salangen blitt klargjort.
Les mer
brustind_2018-INGRESS

Takker for stemmer og støtte:

HAMNVIK: I Ibestad kommune fikk Høyre flest stemmer under kommunevalget. Forhandlinger avgjør om Dag Sigurd Brustind går inn i sin tredje periode som ordfører for kommunen eller ikke.
Les mer
Streamer

Prestbakmo ser ut til å sitte 4 år til:

SJØVEGAN: Sigrun Wiggen Prestbakmo (bildet) ser ut til å bli ny ordfører i Salangen, og Salangen Senterparti har flere seter i styret enn andre partier, men ligger fremdeles under flertall.
Les mer
hege_beate_arbeidsmiljoprisen_ingress

Arbeiderparti fikk flest stemmer i Lavangen:

TENNEVOLL: Lavangen Arbeiderparti ser ut til å overta i Lavangen, med Hege Beate Myrseth Rollmoen som ny ordfører.
Les mer
Streamer

"ValgNatt-2019":

SJØVEGAN: SN-TV og SN-Radio kjørte valgnattsending i forbindelse med kommune- og fylkestingsvalget 2019. I den nesten tre timer lange sendingen fulgte vi valgopptellingen i 11 kommuner. Programverter var Harald Hellum (t.v) og Are Apeland (t.h).
Se opptak av direktesendingen her
Kirken er for alle 09

Nye ansikter i menighetsrådet:

SJØVEGAN: Ann Kristin Bakkemo kom innom Salangen-Nyheter for å fortelle litt om hvordan kirkevalget i Salangen kommune gikk.
Les mer
Utvikling i SPs favør 09

Valgnatten 2019:

SJØVEGAN: Valgresultatene strømmer på, og valgvaker sittes på Maloneys Pub og hos Mazhar Mathus, der det er varierende stemninger.
Les mer
Valgdeltakelse 09

Jevn flyt i valglokalene på Sjøvegan:

SJØVEGAN: I skrivende øyeblikk stenger valglokalene i Salangen snart, og inntrykket så langt er at mange har brukt stemmen sin.
Les mer
Appellerer til befolkningen 07

Setter ut politiske mål:

SJØVEGAN: I dag er valgdagen her. Hva skal man stemme? Ordførerkandidatene i Salangen venter på din stemme.
Les mer
Oppbygging av folk 13

Folk skal fortsette å gjøre sitt beste:

SJØVEGAN: I denne uka kom Sindre Kristiansen, Martine Tennholm og Solveig Skjærstein fra Fremskrittspartiets Ungdom (FpU) på bedriftsbesøk til Salangen-Nyheter for å bli kjent med bedriften og å vise sin støtte til daglig leder Jon Henrik Larsen.
Les mer
 
AP på besøk 05

Salangen Arbeiderparti forteller om sine mål:

SJØVEGAN: Salangen Arbeiderparti stiller til valg med ordførerkandidat Ingrid Frantzen, og står for skolemat, jernbane og flere lærlingplasser.
Les mer
5842731_3318418

Ser optimistisk på appell og valg:

SJØVEGAN: Lørdag 7. september skal det holdes appell kl. 12:30 utenfor Coop Extra. Tilstede er de fem ordførerkandidatene fra Senterpartiet (SP), Høyre, Sosialistisk Venstreparti (SV), Arbeiderpartiet (AP) og Kristelig Folkeparti (KrF).
Les mer
 
Opplever å bli hørt 05

Politikk skal gi muligheter for alle:

SJØVEGAN: I høstens valg stiller Salangen Høyre med to kandidater på lista med utfordringer, Elisabeth Isaksen (bildet) og Are Peter Apeland.
Les mer
Utvikling av lokal industri 03

Vil bygge grønn infrastruktur nordover:

SJØVEGAN: Stortingsrepresentant Torgeir Knag Fylkesnes i Sosialistisk Venstreparti (SV) kom til Sjøvegan i går onsdag for å diskutere utviklingen av mottaket og videre utvikling av grønn industri.
Les mer
 


Arrangementer

Søk i våre sider


https://www.Autodoc.Co.No

Eier og sjefsredaktør: Jon Henrik Larsen – Eierskap: Mediesenteret Salangen-Nyheter AS