Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
https://www.Autodoc.Co.No
008408564_ibestad_fiber (2)

Høy prioritet på fiberutbygging:

SJØVEGAN/HAMNVIK: Fiberutbyggingen er i full gang på Ibestad, og kommunen som utbygger skal i løpet av høsten ferdigstille fase 2 av de totalt 4 fasene av utbyggingsprosjektet.
Les mer
forstekandidatforside

Troms og Finnmark Høyres fylkesliste:

SJØVEGAN/EVENSKJER: Christine Bertheussen Killie (bildet) fra Skånland topper listen for Troms og Finnmark Høyre.
Les mer
00000174648574657_hadja_dyroy_ingerss

Nestleder i Ap på besøk i Dyrøy:

BRØSTADBOTN: Tirsdag ble det skrevet politisk historie i Dyrøy kommune da nestleder i Arbeiderpartiet, Hadia Tajik var på besøk i Nordavindshagen, hit kom det en rekke engasjerte fra hele distriktet, blant andre ordførerne i Sørreisa, Målselv og Gratangen.
Les mer
navnekonk_samisk_ (1)

Lavangen kommune ønsker ditt forslag:

TENNEVOLL: Lavangen kommune la tirsdag ut på sine nettsider at de nå ønsker innbyggernes forslag til samiske navn for fire kommunale bygg; Lauvhallen, Lauvmakken barnehage, Lavangsheimen og Ornessenteret.
Les mer
lang_og_tro_tjheneste_lavangen_ingress

Lang og tro tjeneste i Lavangen:

TENNEVOLL: Forrige uke fikk tre ansatte i Lavangen kommune en liten heder for å ha jobbet for Lavangen kommune i 25 år hver. Ordfører Bernhardt Halvorsen delte ut blomster, plakett og gavekort.
Les mer
roenhaugforside

Eliseus Rønhaug (Ap):

SJØVEGAN: Under kommunestyremøte i Salangen mandagen ble det vedtatt å søke om medlemskap hos Midt-Troms Regionråd, mot en stemme. Det var Eliseus Rønhaug (Ap) som gikk i mot forslaget.
Les mer
budsjettarbeidibestadforside

Foreslår fri leie av kulturhuset:

HAMNVIK: Under budsjettmøte i Ibestad kommune som finner sted i neste måned skal det legges frem et forslag som innebærer fri leie av kulturhuset for arrangementer og bruk for lag og foreninger i kommunen.
Les mer
 
interpellasjon_krf_paaskespillet (2)

Interpellasjon om påskespillet:

SJØVEGAN: Under kommunestyremøte i Salangen på mandag var det interpellasjon fra Salangen Kristelig folkeparti vedrørende det omdebatterte påskespillet som skapte mye blest i media i mars i år.
Les mer
6130734_4199680 copy

Ordfører Wiggen Prestbakmo:

SJØVEGAN: Ordfører i Salangen, Sigrun Wiggen Prestbakmo har forståelse for Ibestad ordførerens forslag til flytting av hovedkontoret for interkommunal legevakt til Sjøvegan, men legger til at dette ikke har vært drøftet i eller med Salangen kommune.
Les mer
 
brustind_2018-INGRESS

Ordfører i Ibestad kommenterer:

SJØVEGAN/IBESTAD: I de siste årene har vi hatt en legevaktordning mellom flere kommuner i Sør-Troms med hovedkontor på Setermoen. Men nå har Målselv kommune signalisert at de ser på muligheten til å trekke seg ut av dette samarbeidet. Ordfører i Ibestad kommune, Dag Sigurd Brustind (H) frykter for at dette vil ha økonomiske konsekvenser for Ibestad.
Hør radioreportasjen
oppfordrertilstotteforside

Ordfører Wiggen Prestbakmo:

SJØVEGAN: Ordfører Sigrun Wiggen Prestbakmo har med seg formannskapet i Salangen når hun nå oppfordrer det lokale næringslivet til å bli med på årets giverstafett i forbindelse med TV-aksjonen.
Les mer
 
00894_kyrre_paa_stortinget_ingress

Kyrre Tunheim på Stortinget:

SJØVEGAN/OSLO: Denne uken var Kyrre Tunheim på Stortinget sammen med Senterpartiets stortingsrepresentanter Sandra Borch, Kjersti Toppe, og Geir Iversen og Ap-politiker Kari-Anne Opsal for å diskutere ambulanse-saken.
Les mer
stotterhareideforside

– Viktig at vi tar valget nå:

SJØVEGAN: Vara styremedlem i KrF Salangen Jon Christian Anker har en klar mening om hvem han mener Kristelig folkeparti burde gå sammen med i en fremtidig regjering.
Les mer
 
8648248764_lokalpolitikere_kommunestyret (2)

Nominasjon til kommunestyret 2019:

SJØVEGAN: Det nærmer seg et nytt politisk år, og i den forbindelse oppfordrer Gunnar Sæbø ved Salangen Arbeiderparti alle som brenner for lokalpolitikk og ønsker å være med å prege kommunen de tilhører om å sette seg opp på en politisk liste.
Les mer
astafjord-vetokst

Astafjord Vekst:

TENNEVOLL: Astafjord Vekst inviterer til årets viktigste frokost i forbindelse med ett landsomfattende arrangement. Målet er å rette søkelyset på for få tilrettelagte jobber. Det vil også bli gode historier fra deltakere under frokosten.
Les mer
 
f_rik_l_ingress

Nordavind Utvikling:

BRØSTADBOTN: Nordavind Utvikling er klare med Dyrøyseminaret 2018. Årets tema er "Ung Drivkraft" og programmet baserer seg rundt det.
Les mer
BOLIG

Se ledige tomteområder i Salangen:

SJØVEGAN: Det er for tiden 25 byggeklare boligtomter i Salangen kommune. Spredt utover fire felt er det et overkommelig mangfold av tomter ut i fra potensielle kjøperes personlige ønsker.
Les mer
 


Hva skjer i Salangen

Søk i våre sider


Eier og sjefsredaktør: Jon Henrik Larsen – Eierskap: Mediesenteret Salangen-Nyheter AS