Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
Onsdag 8. april 2020
 • onsdag5°C
 • torsdag-1°C
 • fredag-2°C

Siste smånytt

 • fredag 15:44 Idrettshallen er fortsatt stengt Ibestad kommune har, etter råd fra interkommunal overlege Lars Nesje, bestemt at man fremdeles holder idrettshallen i Ibestad kulturhus stengt til etter påske. Det vil gjennomføres en ny vurdering etter påske, skriver Ibestad kommune på sin Facebook-side.
 • onsdag 07:32 To koronasmittede i Salangen Tirsdag kveld ble det klart at enda en person er bekreftet smittet av Korona-viruset i Salangen. Dermed er det to smittede i kommunen. De to smittede settes i tilknytning til hverandre. Smitten er sporet til innenlandsreise, opplyser Salangen kommune på sin nettside.
 • tirsdag 02:07 Radioprogram om barnesanger Salangen-Nyheter i lag med foreningen SN Radio har laget egne radioprogrammer om barnesanger og dens betydning. Produksjonen har fått tilskudd fra Medietilsynet. Programmene skal sendes på SN Radio i påsken i år. Det er totalt 10 programmer. Blant gjestene i programmet er hele Norges Hanne Krogh, Eli Johannessen fra Salangen, Anne Marit Norbakken Prestø med flere. Programverter, Sunniva Fosshaug, Guro Bjørnsund, Johanne Eline Driveklepp, Are Apeland og Harald Hellum.
 • mandag 14:22 Skal utføre vedlikeholdsarbeid Det skal utføres vedlikeholdsarbeid å vannverket i Lavangen kommune. Arbeidet skal foregå på mandag 30. mars klokken 15:30 til tirsdag 31. mars klokken 16:00. Det kan gi forstyrrelser av vann, og kanskje delvis stenging i den tiden arbeidet pågår, melder teknisk etat i Lavangen kommune på sine hjemmesider.
 • lørdag 08:13 Betydelig snøskredfare Nettstedet Varsom.no melder lørdag om snøskredfaren i Sør-Troms. Den oppgraderes nå fra moderat til betydelig. – Sammen med en del ny nedbør vil det legges opp fersk fokksnø, nå i litt nye leområder og lavere ned i terrenget. Mest utsatt er de sørøstlige deler av regionen der det ser ut som det kommer mest nedbør, skriver nettstedet Varsom.no
 • torsdag 11:53 Omlegger veien til legekontoret Gå grunn av grave- og betongarbeider ved inngangspartiet til det nye sykehjemmet er det nødvendig å legge om veien inn til legesenteret. Omleggingen vil bli godt skiltet slik at det vil være greit å finne fram for alle. Den nye veien vil tas i bruk fra onsdag 1. april, melder Ibestad kommune på sine hjemmesider.
 • torsdag 11:50 Har fått ny butikksjef Per Christian Schjølberg er det nye butikksjefen på Coop Extra på Sjøvegan. Han har tidligere jobbet som butikksjef på Coop Prix i Øverbygd.
 • onsdag 17:26 Mistet førerkortet Politiet meldte klokken 17:19 på Twitter at en mann på 18 år ble tatt i 149 km/t i 90-sonen på Fosseng i Bardu. Mannen er anmeldt for fartsovertredelsen. Sak med førerkortbeslag blir opprettet, melder Politiet.
 • søndag 18:10 - Dropp unødvendige turer Veitrafikksentralen Nord ber bilister i utsatte områder i Nord-Norge om å droppe unødvendige bilturer søndag. – Det er både vanskelige kjøreforhold, stengte veier og korona- situasjonen som gjør at aktørene i lokalsamfunnet er presset, skriver Veitrafikksentralen Nord søndag ettermiddag. Blant annet er E6 over Saltfjellet stengt. Her vil det bli kolonnekjøring. Meteorologisk institutt har utstedt gult farevarsel om kraftig snøfokk i Troms og kyst- og fjordstrøkene av Vest-Finnmark, samt på Saltfjellet og i Salten. Det er og varslet om kraftige vindkast i Ofoten, Lofoten, Vesterålen og Sør-Troms. I andre områder er det kuling. Det er dessuten betydelig snøskredfare i store deler av Nord-Norge.
 • lørdag 22:27 Bil kjørte ut i snøen En personbil kjørte av veien på Soløy i Lavangen kommune lørdag kveld. Ifølge Troms politidistrikt havnet bilen i snøskavelen. De to i bilen ble ivaretatt av ambulansepersonell. Veien er nå åpen igjen for trafikk på ulykkesstedet.
vis flere