Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
https://www.Autodoc.Co.No
47099216_674052989656604_8711060323378921472_n

Salangen får samisk stedsnavnskilt:

SJØVEGAN: Salangen kommune har vedtatt å be Statens Vegvesen om å skilte stedsnavn på lik linje med norske stedsnavn på blå skilt. Statens Vegvesen har selv eget vedtak på dette, som sier at flerspråklig skilting skal utføres innen april 2019. Enda er ikke noe skjedd.
Les mer
historienharnoeaasiforside

Historier fra Sør-Troms er relevant:

TROMSØ/SJØVEGAN: Sannhets- og forsoningskommisjonen har satt i gang sitt arbeid og vil ha samers, kveners og norskfinners historier og erfaringer med tidligere tiders politikk. Det som i dag definerer som fornorskningspolitikken.
Les mer
Stenseng_ingress

Arbeiderparti-ledelse på Salangen-besøk:

SJØVEGAN: Partisekretær til Arbeiderpartiet, Kjersti Stenseng er for tiden på besøk i regionen, og i den forbindelse har hun blant annet vært på besøk hos Salangen og Lavangen ambulansestasjon.
Les mer
AP_ibestad_statssekritearer

Arbeiderpartiet inviterer til åpent møte:

HAMNVIK: I morgen onsdag kommer Arbeiderparties Kjersti Stenseng (bildet) til Ibestad kommune for å ta del i Ibestad Arbeiderparti sitt åpne møte. – Hun er veldig inspirerende å høre på, sier ordførerkandidat Linn Katariina Henriksen.
Les mer
1maimarkeringbig

Arbeidernes frihetsdag i Salangen:

SJØVEGAN: i dag 1. mai er arbeidernes frihetsdag, og Salangen Arbeiderparti, Fagforbundet Salangen, Salangen SV og Rødt Salangen arrangerer 1. mai-feiring for Salangen, Lavangen og Gratangen, på Sjøvegan.
Les mer
 
andørja_vei_ingress

Fv. 848 Segelstein ute på høring:

ANDØRJA: Vegeier Troms fylkeskommune har gitt Statens vegvesen, i samarbeid med Ibestad kommune som planmyndighet, i oppdrag å lage forslag til detaljreguleringsplan for «Fv. 848 Segelstein».
Les mer
holder1maitaleforside

1.mai blir det samling i Salangen:

SJØVEGAN: 1. mai er arbeidernes frihetsdag, og Salangen Arbeiderparti, Fagforbundet Salangen, Salangen SV og Rødt Salangen arrangerer 1. mai-feiring for Salangen, Lavangen og Gratangen, på Sjøvegan.
Les mer
4918157_1596697

Lavangen Høyres strategi:

TENNEVOLL: Valgprogrammet for Lavangen Høyre klargjøres i løpet av mai, men ordførerkandidat Svein Sæther (bildet) har flere tanker om hva han selv ønsker å legge mest fokus på.
Les mer
hands-2906458_1280 copy

Vær med å utform helse og omsorgsplanen:

SJØVEGAN: Etter folkemøte 9.april om helse- og omsorgsplanen har nå arbeidsgruppa utarbeidet et planforslag med hva de ser for seg av utfordringer og hvilke mål de ønsker å oppnå.
Les mer
Reiseregning_INGRESS

Politikernes skusling egen kapital:

SJØVEGAN: Igjen står enkelte av våre øverste folkevalgte med buksa nede på knærne mens de ved hjelp av ord forsøker å skjønnmale beviste handlinger ved å definere det som menneskelig feil.
Les leserinnlegget her
dikt_til_trineINGRESS

– Ble en voldsom respons:

SJØVEGAN: Tidligere denne uken talte Venstre-leder, Trine Skei Grande for hele Norge og kalte småkommuner "hyggelige små klubber". Dette vakte sterke reaksjoner, også fra Salangens lokale dikter, Gunnar Sæbø.
Les mer
 
Lenvik_kommunestyremote_11APRIL_INGRESS

Lenvik kommunestyre:

FINNSNES: Torsdag 28. februar 2019 var det kommunestyremøte i Lenvik, der det ble diskutert ulike saker, blant annet om orientering om endring av tjenestebeskrivelse støttekontakt.
Se hele møtet her
Gratangen_kommunestyremote_04-04-2019_INGRESS

Kommunestyremøte i Gratangen:

ÅRSTEIN: De folkevalgte i Gratangen kommunestyre gikk torsdag 4. april 2019 gjennom etablering av brannstasjon i Gratangen. SN Produksjon var tilstede og overførte møtet direkte på web-tv.
Se opptak av direktesendingen her
 
marieberntzen

Gir absolutt ikke opp håpet:

SJØVEGAN: Nyetablerte Salangen Rødt greide ikke å stille med liste til høstens valg. De gir ikke opp håpet, og opplyser overfor nettavisen at de skal bruke tiden fremover på å bygge et sterkt og aktivt lokallag.
Les mer
2019_villaksens_aar_headeringress

Helgekommentar:

SJØVEGAN: I anledning Villaksens år har Vibeke Larsen skrevet en kommentar på hvordan hun ser på forvaltning av Norges blankeste byggeklosse, og de trusler den skjøre Atlanterhavslaksen står over for.
Les leserinnlegget her
 
folkeliste_klar_INGRESS

Listeforslag til årets kommunestyrevalg:

SJØVEGAN: Fire av fem toppkandidater til kommunevalget 2019 er kvinner. Samlet har 81 personer i Salangen sagt seg villig til å være folkets tjenere de neste fire årene, og fire av de fem listene stiller med kvinner på topp.
Les mer
sigrunungdomforside

Salangen kommune reagerer:

SJØVEGAN: Telenor vil ikke lengre utføre vedlikehold på kobberlinjene sine fra og med 1.mai. Dette har skapt store reaksjoner i mange kommuner.
Les mer
 


Arrangementer

Søk i våre sider


Eier og sjefsredaktør: Jon Henrik Larsen – Eierskap: Mediesenteret Salangen-Nyheter AS