Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
https://www.Autodoc.Co.No
tor_magnus_østvik_ingress

Salangen KrF fornøyd med:

SJØVEGAN: Salangen KrF kan gå inn et valgår og se at de holder seg stabil i forhold til medlemsmassen. Men om det har vært noen politiske seiere i året som var for partiet lokalt, er leder Tor Magnus Østvik (bildet) heller usikker på.
Les mer
kirsti_ingress

Nestleder i SV til Salangen:

SJØVEGAN: 22. januar kommer nestleder for Sosialistisk Venstreparti, Kirsti Bergstsø til Salangen. Det skal arrangeres et åpent møte på Kåre på Kaia, og styremedlem Eli Helene Johannessen oppfordrer alle engasjerte til å møte opp.
Les mer
hege_AP_ignress

Hege nominert som 1. kandidat:

TENNEVOLL: Torsdag var det nominasjonsmøte i Lavangen Arbeiderparti. Her kom det frem at Hege Beate Myrseth Rollmoen (bildet) er partiets førstevalg som ordførerkandidat. – Det er en ære å bli spurt, og jeg har takket ja, forteller Hege Beate til nettavisen.
Les mer
brustindsakforside

Lar Målselv gjøre sine vurderinger:

HAMNVIK: Ibestads ordfører, Dag-Sigurd Brustind ønsker å etablere et eget interkommunalt legevaktsamarbeid med Salangen og Lavangen om Målselv trekker seg fra den nåværende avtalen. Foreløpig er det stille i saken.
Les mer
0_4274934

2,87 mill til Ibestad og Dyrøy:

IBESTAD/DYRØY: Dyrøy og Ibestad kommune har fått tildelt midler fra fylkeskommunen til utvikling av kystnære industriområder, henholdsvis Espenesbogen i Dyrøy som får 2,58 millioner, og Breivoll havn på Ibestad som får 290 000 kroner.
Les mer
 
SP_ingress

Sp-leder på besøk i Salangen:

SJØVEGAN: Torsdag var Senterparti- leder Trygve Slagsvold Vedum på besøk i Salangen. Her ble blant annet ambulanseberedskapen drøftet, og på ettermiddagen var det duket for møte på kulturhuset.
Se videoreportasje
6176088_4290591 copy

Ungdomsrådets forventninger til kommunen:

SJØVEGAN: Under kommunestyremøtet i Salangen sist mandag var ungdomsrådet på besøk og fortalte om hvilke saker de jobber for. Årets ungdomsråd består av hele åtte unge medlemmer.
Les mer
SkalVereGjest_Forside

Senterpartiets kommunevalgliste:

SJØVEGAN: Ronald Martinsen kjent fra fotballen i Salangen, hiver seg nå inn i lokalpolitikken. Til neste års kommunevalg stiller han som 10.kandidat på Salangen Senterpartis kommunevalgliste.
Les mer
solveignilsenbilde

Kreosot-stolpene gjør Solveig syk:

BRANNVOLL: Solveig Nilsen (innerfelt) har siden påsketider kjempet for å få fjernet to kreosot stolper som Nordix Data har satt opp like utenfor huset hennes ved Brannvoll.
Les mer
 
ibestadsak_2018_13des_INGRESS3

Mange tilbakemeldinger:

HAMNVIK: Ibestad kommune ønsker nå å gjeninnføre en tilskuddsordning for ungdom som ønsker å etablere seg i kommunen, men utenfor kommunale boligfelt.
Les mer
5903566_3605878

Nå skal Herredshuset opp i kommunestyret:

SJØVEGAN: På kommunestyremøtet til Salangen kommune som finner sted den 17. desember skal det avgjøres hva som endelig skal skje med Herredshuset. Slik det ser ut nå ligger flertallet på å selge bygget.
Les mer
 
nyvoll_permisjon (2)

Fra Salangen kommunestyre:

SJØVEGAN: For kommunestyremøte i Salangen kommune har Sveinung Nyvoll (Ap) søkt om permisjon fra offentlige verv. I saksdokumentene opplyses det om at grunnlaget er at han skal tjenestegjøre i internasjonale operasjoner.
Les mer
Ingrid_franzen_AP_nominasjon_ingress

Nominasjonsmøte i Salangen Ap:

SJØVEGAN: Mandag kveld var det nominasjonsmøte i Salangen Arbeiderparti. Øverst på lista over ordførerkandidater er det Ingrid Franzen som er listet. Hun har lang fartstid fra lokalpolitikken.
Les mer
 
000401560156_AP_nominassjonsmote (1)[1]

– Vi har en dyktig dame på toppen:

SJØVEGAN: I kveld skal Salangen Arbeiderparti ha møte, og her skal det blant annet jobbes videre med listen over ordførerkandidater for det kommende valget.
Les mer
lokaljulehandelforside

Næringsutvalget med oppfordring:

SJØVEGAN: Næringsutvalget i Salangen kommune vil oppfordre alle til å støtte opp om lokal handelsstand, og handle lokalt, også nå i julehandelen.
Les mer
 
brustind_2018-INGRESS

Ibsetad ordføreren er lettet:

HAMNVIK: Ibestad kommune har fått tildelt 49 millioner i støtte fra Staten for sykehjemsprosjektet som kommunen har jobbet med nå i nesten 4 år. – Jeg er utrolig lettet, og spaden kan nå settes i jorda i mai 2019, sier ordføreren.
Les mer
47099216_674052989656604_8711060323378921472_n

Salangen får samisk stedsnavnskilt:

SJØVEGAN: Salangen kommune har vedtatt å be Statens Vegvesen om å skilte stedsnavn på lik linje med norske stedsnavn på blå skilt. Statens Vegvesen har selv eget vedtak på dette, som sier at flerspråklig skilting skal utføres innen april 2019.
Les mer
 


Arrangementer

Søk i våre sider


Eier og sjefsredaktør: Jon Henrik Larsen – Eierskap: Mediesenteret Salangen-Nyheter AS