Mot tidligere år har Indlandet Automobilverksted i år kommet ut med et veldig godt år med bilsalg. Daglig leder, Einar Fjeldstad kan fortelle ovenfor nettavisen at salget bokstavelig talt har gått til himmels. - Det har vært et utrolig godt år for oss. Vi har solgt rundt 100 bruktbiler, og 100 nye biler totalt i hele bedriften, både på Salangsverket og på Finnsnes, sier Fjeldstad fornøyd.


Ikke noen demper
Rekordåret skyldes at folk er optimistiske. Ingen har merket noen til mye omtalte finanskrisen i Salangen. I tilegg så har renta vært lav igjennom året. - Dette har nok gjort at salget har gått opp. Vi har salg i hele distriktet, men vi har solgt mest biler til Bardu i dette året, men også biler har vært levert til kunder i Balsfjord og selvsagt i Salangen og Lavangen, fra avdelingen på Salangsverket, forteller Einar Fjeldstad.


God omsettning
Det gode året har selvsagt gitt gode tall, rent omsettningsmessig for Indlandet Automobilverksted AS. - Vi ligger på totalt 50.millioner kroner i bilsalg dette året. Det er meget bra. Sist vi hadde en slik topp var i 2007, sier Einar Fjeldstad og studerer tallene godt. Etter det nettavisen kjenner til er det bilene Ford Kuga, Ford Mondeo og Ford Fokus som er gjengangerne på nybilkjøp hos folk. De gode omsettningstallene gjør at Indlandet Autmobilverksted har vært nødt til og ansette mer folk for å håndtere kundeetterspørsel, både på salg og service. - I dag er vi 15 ansatte på Salangsverket og 8 på avdelingen på Finnsnes, avslutter Einar Fjeldstad ovenfor nettavisen.