På bildet: Arbeidet pågår for fullt inne i de gamle butikklokalene til
Markussen på Sjøvegan.


Før i tiden var det kollonialforetning i de gamle butikklokalene til Almar Markussen på Sjøvegan. I mange år nå har det vært mørkt i butikklokalene i sentrum av Sjøvegan. Men nå i de siste dagene har lysene vært på inne i bygget, og mange salangsværinger har spurt seg om det skal bli ny butikkdrift i lokalene.


Ikke butikkdrift
Nå kan medlem av familien Harald Hellum fortelle ovenfor nettavisen Salangen-Nyheter at det for tiden drives med oppussingsarbeid i lokalene. - Vi har sett oss nødt til å få et nytt gulv inne her, for det som har vært var helt råttent, og det var farlig og gå her, forteller Hellum. Han forteller ovenfor nettavisen at det foreløpig ikke er aktuelle kandidater som har vært ute etter å leie lokalene. - Vi har ikke hatt noe etterspørsel på de, men vi er selvfølgelig interessert i å leie ut til personer som har lyst å drive en bedrift herfra, forteller Hellum som oppfordrer folk til å ta kontakt dersom de er interessert i å leie.

Perfekt plassering
Hellum skryter av beliggenheten til butikken. - Butikklokalene ligger jo sentralt på Sjøvegan, og det er nært veien, og jeg kan ikke annet forstå enn at det må være "liv laga" for en butikk å drive her, sier Hellum ovenfor nettavisen. 
Foto: Jon Henrik Larsen