Leder i Salangen Næringsforening, Cato Sørensen sier at det har vært litt styr rundt reguleringsplanen av skiløyper, men håper ikke dette skal gå ut over Salangstrimmen 2019. Selv om enkelte som styrer med Salangstrimmen har begynt å miste motivasjonen når det gjelder årets gjennomføring av arrangementet, regner han med at dette skal ordne seg til slutt.


Viktig inntektskilde
Salangstrimmen er en av de viktigste inntektskildene for de involverte idrettslagene og næringslivet i Salangen, og hvert år kommer det tilreisende fra våre nabokommuner. Blant annet er det særdeles mange som kommer i fra Bardu og omegn. 
– Mange av disse tilreisende drar også innom butikkene her i Salangen, bemerker Sørensen. For Salangen som kommune hadde det vært ett stort tap om årets jubileum ikke ble arrangert. – Det er en av de tingene som sett oss på kartet, og idrettslagene våre nyter godt av det, sier Cato Sørensen avsluttende.

salangstrimmen_avlyses_INGRESS2.jpg
Leder i Salangen Næringsforening, Cato Sørensen frykter for at Salangstrimmen 2019 skal bli avlyst.


Stort skirenn
Det er mange i Salangen og området rundt som hvert år gleder seg til denne lille folkefesten av ett skirenn som blir arrangert. Det er ett skirenn for både store og små, turgåere og skiløpere. For mange skientusiaster er dette nettopp et av høydepunktene i året, slik at en avlysning av rennet i år vil prege veldig mange. Komitéen for Salangstrimmen skal møtes nå denne uka for å diskutere skjebnen til det populære skirennet.