I stort sett alle kommuner finnes det et eller flere revylag. I Salangen kommune er det etablert et nytt og spenstig revylag, som heter Salangen ungdomsrevylag. - Vi er 5 ungdommer som startet dette i august i fjor. Grunnen til dette er at i 10. klasse fikk vi inspirasjon gjennom at vi var med i ei teatergruppe. Så fant vi ut at vi ville starte ei revygruppe for vi syntes det var moro å holde på med. Vi har skrevet alt materialet vi fremfører gjennom sketsjer og sang. Om det blir fortsettele med revylaget får vi vurdere hvordan det går denne gange, forteller lederen i revylaget Martine Daleng til nettavisen. Nå skal revygjengen som består av mest jenter, ha forestilling i Salangen kulturhus den 12.juni kl. 18.00.

ungdomsrevybig2.jpg
Det er mye glede og humør blant de unge revyskuespillerne. Martine og Hassan er ikke redd for å dumme seg litt ut. FOTO: JON HENRIK LARSEN


God sak
I alle revylag, så settets det jo litt "skrå" blikk på hendelser i bygdene som det blir mye latter og moro av. - Vi håper jo at det kommer masse folk til kulturhuset, og vårt mål er jo at folk skal få seg en god latter, og får en god opplevelse. Det er gratis inngang, men vi skal ha kafè og salg av kaffe og godt tilbehør. Overskuddet av salget vil gå til Kreftforeningen, sier Hassan Tazabajev. De har også fått tilskudd til denne revyen fra Sælungan, og kulturhuset får vi bruke gratis av kommunen. - Det er totalt 22 innslag fordelt på to akter, men innholdet vil vi holde hemmelig foreløpig. Folk får komme å se og høre på oss, avslutter Martine Daleng og Hassan Tazabajev smilende og hemmelighetsfull til nettavisen.