JHFoto Productions har fått avslag på videreføringer av kommunestyreoverføringer i Lavangen til neste år. Kostnaden er på kroner 50.000 for ett helt år. Det var flertall i kommunestyret for å takke nei til dette. Alle representantene i lag med ordfører Viktor Andberg i Lavangen Arbeiderparti stemte i mot å fortsette, foruten om Klaus Larsen og Tor-Ivar Andersen. Lavangen Høyre med sine to representanter stemte også i mot tilbudet. Derimot Lavangen Senterparti stemte for å fortsette med web-tv overføringer inn i 2011. Men med flertall i kommunestyret, ble vedtaket gjort, og avslutte overføringene.


På bildet:
Senterpartiets Ivan Røkenes og Sandra Borch stemte positivt for å fortsette med web-overføringer av kommunestyremøter i 2011. FOTO: JON HENRIK LARSEN


- Svært beklagelig
Senterpartiets Sandra Borch foreslo for kommunestyret å redusere godgjørelsen til representantene for kommunestyremøter, slik at man kunne ha råd til å fortsette overføringene. Også representant i Lavangen Senterparti, Ivan Røkenes var skuffet etter at saken var avgjort. - Det er svært beklagelig at det ikke blir noen overføringer i 2011. Dette vet jeg er noe som engasjerer befolkningen i Lavangen, sa Røkenes til nettavisen. I løpet av 2010 har flere hundre mennesker både fått med seg direktesendinger og opptak fra møtene i Lavangen.


Har ikke penger
Ordfører Viktor Andberg (AP) kunne etter at saken var avgjort fortelle at det ikke er penger til å fortsette med web-tv overføringer i 2011. - Vi har rett og slett ikke penger til det. Men det er ingenting å utsette på kvaliteten som har vært på sendingene, sier ordfører Andberg til nettavisen. I morgen torsdag skal Salangen kommunestyre behandle sitt tilbud om overføringer av kommunestyremøter for året 2011.


SE OPPTAKSe opptaket etter kommunestyremøtet i Lavangen 15.desember-2010 her!


Si din mening:
Hva synes du om at det blir slutt på web-tv overføringer fra Lavangen i 2011 ? (Skriv din mening i kommentarfeltet under her)