Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Signerer sine bøker

Diktforfatteren Torill Sagerup skal lørdag 12.desember signere og selge sin diktsamling ”Insha’ Allah” til folk i Salangen.


Selve signeringen vil finne sted på Nyt Bar og Restaurant fra kl.11.00 og utover. - De som ønsker å kjøpe boken da kan komme innom. Samtidig vil de få signert boken i tilegg, sier Torill Sagerup til nettavisen.


Hos bokhandlere
Boken"Insha' Allah" (Hvis Gud vil) gis ut avforlaget "Publica bok AS" i Sandnes, og kommer også i salg på bokhandler i Norge. Diktsamlingen "beskriver" Torills 20 år i jobben på Sjøvegan statlige asylmottak.  Hun selv håper at diktsamlingen kan skape en forståelse om hvordan jobben på asylmottaket har påvirket henne selv.


Vil ha forståelse
Det er helt tilfeldig at diktsamlingen "Insha' Allah" er skrevet fra Sjøvegan statlige asylmottak, siden det er akkurat her Torill arbeider. Lignende historier kan finnes på mottaker over hele Norge, og Torill har valgt å skrive om Salangen. Torill håper at boka vil være med på å fremme litt forståelse og toleranse for disse menneskene som kommer til Norge for å få beskyttelse.

Til nyhetsarkivet
Tips en venn