Det har vært et tøft år for dagligvarebutikken Joker i Hamnvik. Dette på grunn av restriksjoner og smittevernsarbeid i butikken på grunn av pandemien. Det har ved flere anledninger vært behov for å ha kundeverter i butikken. Dette har kommunen og butikken ordnet sammen.

Nå er landet åpnet igjen og restriksjoner så godt som borte. Butikken har valgt og åpne dørene litt ekstra med tanke på åpningstider. 

- Vi er jo veldig servicevennlig og tar vare på kundene våre her på Joker i Hamnvik, så vi har utvidet åpningstidene våre med en 1 time hver hverdag. Nå åpner vi dørene klokken 08.00 og stenger som vanlig klokken 20.00. Vi er jo også uansett i butikken fra klokken 08.00 av på morgenen, sier butikksjef Siv Heggen til nettavisen. 

Grunnen for at butikken utvider åpningstider er på grunn av tunellarbeidet som gjør at det er redusert gjennomkjøring fra Andørja til Rolløya. Men også for at folk skal kunne få komme innom og handle på vei til jobb, men også for å hente og sende pakker tidligere på dagen.