Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Slått ned ved Nyt

Klokken 02.35 fikk politiet i Midtre hålogaland politidistrikt melding om at en mann var slått ned og var bevistløs utenfor utstedet til Nyt Bar og Restaurant på Sjøvegan.


Meldingen gjorde at ambulansen på Sjøvegan rykket ut til stedet. Men da mannskapene fra ambulansen kom frem, var mannen som var slått ned, oppegående og gikk omkring i sentrum. - Vi fikk melding fra en av de innvolverte at mannen hadde kommet til hektene igjen. Han hadde da begynt og slåss på nytt igjen med en av de innvolverte, sier operasjonsleder ved Midtre Hålogaland politidistrikt, Ellen Ulvin til nettavisen.


Sendte patrulje
På bakgrunn av meldingen som politiet fikk, ble det rekvirert en polititjenestebil fra Narvik som kjørte mot Sjøvegan. Men etter en 20 minutter fikk politiet på nytt beskjed fra en av de innvolverte, om at situasjonen hadde roet seg. - På bakgrunn av dette, så ba vi patruljebilen som da var på vei om å snu og kjøre tilbake til Narvik, sier operasjonsleder Ulvin.


Fikk ikke behandlet
Ambulansen i Salangen fikk ikke gjort en sjekk på den fornærmede mannen som var blitt slått ned. Han ønsket ikke behandling på stedet av personellet fra ambulansen. Men likevell var ambulansen i sentrum i for å holde mannen under oppsikt en periode. Rundt kl. 04.20 var det nesten fritt for mennesker i sentrum, etter 2.juledagsfeiringen i år.

Til nyhetsarkivet
Tips en venn