Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
holder1maitalebig
Cecilie Myrseth, som er stortingsrepresentant for Troms Arbeiderparti kommer og holder 1.mai tale i Salangen. FOTO: TROMS ARBEIDERPARTI

Arbeidernes frihetsdag i Salangen:

Slik blir markeringen

SJØVEGAN: i dag 1. mai er arbeidernes frihetsdag, og Salangen Arbeiderparti, Fagforbundet Salangen, Salangen SV og Rødt Salangen arrangerer 1. mai-feiring for Salangen, Lavangen og Gratangen, på Sjøvegan.


Arrangementet finner sted i dag kl. 16.00 i Sør-Troms museums lokaler på Lundbrygga (2. etasje) på Sjøvegan. - Det blir tale for dagen ved Cecilie Myrseth, stortingsrepresentant og leder av Troms Arbeiderparti. I tillegg blir det appeller fra Salangen SV, Fagforbundet Salangen og Lavangen AUF, forteller leder i Salangen Arbeiderparti Kim Håkon Pedersen til nettavisen. 


Historisk
Markering av 1.mai har i vår region blitt markert på ulike steder. Blant annet i Gratangen, Lavangen og i Salangen. Dette har byttet fra år til år. I 1947 ble det vedtatt av Stortinget at 1.mai skulle være en offentlig høytidsdag. Den gang var det hovedsaker som arbeid til alle og kjempe om 8 timers arbeidsdag. 

Til nyhetsarkivet
Tips en venn


Arrangementer

Søk i våre sider


https://www.Autodoc.Co.No

Eier og sjefsredaktør: Jon Henrik Larsen – Eierskap: Mediesenteret Salangen-Nyheter AS