I dag består Sjøveganhytta av totalt sytten ansatte, hvorav fire utgjør administrasjonen og tretten som snekkere. Bedriften har en rekke prosjekter pågående både fjern og nær, og ser nå behov for å ta inn flere fagfolk. Styreleder ved Sjøveganhytta, Tor Christian Cruickshank forteller til nettavisen at de søker folk med fagbrev eller svennebrev i tømrerfag eller som murer, og som har sertifikat B eller BE, og truckførerbevis vil og være nyttig. – Vi blir også å gi våre ansatte kurs som de måtte trenge, forteller Chruickshank til nettavisen.

 

sjoveganhytta_soker_folk_artikkelfototo.jpg
Det er alltid trivelig på kontoret hos Sjøveganhytta, styreleder, Tor Christian Chruickshank (midten) sammen med hans to dyktige selgere, Morte S. Langnes (venstre) og Joar A. Nestun (høyre). FOTO: KNUT-ARILD JOHANSEN


En trivelig arbeidsplass
Videre kan Tor Christian fortelle at Sjøveganhytta er en arbeidsplass hvor deres ansatte trives å være, med varierte arbeidsoppgaver og gode lønnsvilkår, og at det både er arbeid i nærområdet så vel som anlegg som vil medføre pendling. – Ettersom vi har prosjekter mange plasser blir det også perioder med pendling, og da kan man jobbe lengre dager fra mandag til torsdag slik at man jobber inn fredag. For de som ønsker å jobbe i nærheten på grunn av små barn og familieforhold kan få velge det over en periode, sier styreleder ved Sjøveganhytta, Tor Christian Cruickshank.

 

Søknad til Sjøveganhytta kan sendes til post@sjoveganhytta.no

Sjekk ut deres arbeid og bli kjent med bedriften på deres Facebook og Instagram profiler.