Det er bingovert Are Apeland som tar seg av tallene på kvelden 2.juledag klokken 20.00. Bingoen kan du først og fremst høre på FM- nettet hvis du befinner deg i Skånland, Tjeldsund og Evenes kommuner. Men også på Ibestad kan du høre radioen på FM- nettet. Byene Harstad og Narvik får også inn SN Radio. Men dersom du bor utenfor disse områdene, kan du høre radioen via nettradio eller spille ved å gå inn på Salangen-Nyheters nettsider på tidspunktet onsdag 2.juledag. - Vi ønsker og gi folk muligheter til å spille radio-tv bingo hos oss på 2.juledag. Det er mange som er samlet omkring i de tusen hjem, og etter mye god julemat og sosialt samvær kan det være artig og konkurrere litt i bingo, sier styreleder og redaktør for SN Radio, Jon Henrik Larsen. 


Overraskelser
Både før jul og nå i romjulen er det ekstra premier og overraskelser til de som spiller bingo. - Vi har noen spennende premier som vi skal dele ut til våre trofaste bingospillere. Så det er bare å bli med 2.juledag kl. 20.00 og spille, sier Larsen. Bingomateriell får man kjøpt hos de faste kommisjonærerene som er: Yx på Evenskjer, Strax storkiosk i Narvik, Gyda i Harstad, Circle K, Evenes (Truck Stop), Best Tovik, Bunnpris i Bogen, Line kiosk i Ballangen, Joker i Kjeldebotn, Narvesen i Lødingen, og Salangen-Nyheter på Sjøvegan.

PåHjul-7mars_Forside.jpg
Redaktør og styreleder i foreningen SN Radio, Jon Henrik Larsen er glad for at radioen fortsatt kan leve. 


Har gått inn
Salangen-Nyheter har gått inn og engasjert seg i lokalradioen i Skånland. Radioen het tidligere Radio Fønix, men har nå endret navn til SN Radio. - Vi har gått inn og hjulpet de frivillige som har drevet radioen lenge nede på Evenskjer. De har gjort en fenomenal innsats i flere år med å drive radioen på frivillig basis med programmer og bingo. Nå har vi styrket laget med at vi i Salangen-Nyheter gikk inn og bidro på program- og den tekniske siden, sier Larsen. Han er spesielt glad for at lokalradioen like før jul kunne betale ut all bingogjeld som har ligget igjen fra tidligere i år. - Nå er vi helt ajour med bingopremiene. Ingen har utestående premier hos oss som de ikke har fått. Det er vi veldig glade for. Nå skal vi få bingoen og radioen til å svinge fremover, sier Larsen engasjert.