Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
Tirsdag 26. oktober 2021
 • tirsdag1°C
 • onsdag1°C
 • torsdag3°C

Siste smånytt

 • mandag 06:57 8 smittet av korona i Ibestad 3 beboere og 2 ansatte ved Ibestad sykehjem har testet positivt for covid-19. Totalt er nå 8 smittet som følge av utbruddet ved sykehjemmet. Alle beboere som er smittet tilhører avdeling Snøtind. Som følge av smitteutbruddet anbefaler bruk av munnbind ved innendørs arrangementer i kommunen samt ved butikkbesøk og offentlig kommunikasjon.

 • onsdag 13:21 Oppretter kontrollområde Mattilsynet har 12. oktober 2021 fastsatt forskrift om kontrollområde for bekjempelse av infeksiøs lakseanemi (ILA) hos akvakulturdyr i Salangen, kommune, Troms og Finnmark fylke. ILA ble 16. juli 2021 påvist på fisk ved settefiskanlegget 36357 Salangsverket i Salangen kommune, Troms og Finnmark fylke. Salangfisk AS driver med produksjon av laks på anlegget.
 • tirsdag 09:29 Stenger veien for arbeid Tverveien midt i Sjøvegan- sentrum er tirsdag stengt for gjennomkjøring på grunn av veiarbeid. - Vi skal grave opp en lekkasje og reparere dette, sier Cato Sørensen i Sjøvegan Maskin og Transport. Veien har vært stengt siden mandag formiddag.
 • tirsdag 09:24 Det blir smell i år også! Maxi Pyroteam er i full gang med å planlegge årets fyrverkerishow på Sjøvegan. Nå er de i full gang med å søke næringslivet om sponsing til å kunne gjennomføre fyrverkeriet på nyttårsaften.
 • fredag 10:14 Vil høre innbyggernes meninger Lavangen kommune skal den 14.oktober arrangere et folkemøte der temaet skal være kommuneplanens samfunnsdel. Det blir kort presentasjon av de ulike satsingsområdene, også blir det rom for å høre innbyggernes synspunkter deretter.
 • fredag 10:03 Slutt med spriting av håndtak Tiden for spriting av dørhåndtak og desinfisering av tastatur er over, mener Folkehelseinstituttet (FHI). Nå kan vi gå tilbake til vanlig renhold. Det sier seniorrådgiver Mette Fagernes ved FHI til NRK. – Vi tenker at tiden er inne for å gå tilbake til vanlige renholdsrutiner. Regelmessig sprit av utstyr er ikke nødvendig, sier hun.
 • fredag 13:43 Én død i trafikken i september 16 personer døde i trafikken i hele Norge i september. I fylket Troms og Finnmark var det én person som mistet livet. Så langt i år er 70 personer drept i trafikken, og dermed ligger landsstatistikken over fjoråret med fire dødsfall, ifølge Statens Vegvesen.
 • tirsdag 17:26 Båt funnet - søker eieren Politiet har fått melding om at noen har tatt vare på en båt som har slitt seg. Skal være en Pioner 15. Savner du båten din så ring til politiet på tlf. 02800 så setter vi deg i kontakt med finneren.
 • mandag 13:53 Reddet person ned fra fjellet Søndag ettermiddag fikk nødetater i Ibestad kommune inn en melding om en person som hadde skadet seg på fjelltur på Brustinden på Rolla. Dette skriver nettstedet iHarstad. Ambulansehelikopteret hentet personen, som ble fraktet til UNN Harstad med lettere skader.
 • torsdag 09:12 Goværet = godt høstvær Onsdag var det en nydelig dag i Salangen og regionen forøvrig med strålende sol fra blå himmel. Graderstokken var heller ikke til å klage på med temperaturer mellom 8 grader til 12 grader på det meste. Torsdagen vil fortsette med godt vær i form av sol, mens fredagen vil det bli mer overskyet.
vis flere