Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
https://www.Autodoc.Co.No
reistadlopet_flere_lopere_ingress3

Reistadløpet fått 4,5 millioner i midler:

SETERMOEN: Reistadløpet har fått midler fra fylket på hele 1,5 millioner kroner årlig for 2020 og frem til 2022. – Dette er en viktig støtte for vår grunnfinansiering som betyr mye for veien videre, forteller daglig leder, Ivar Holand.
Les mer
start_soneren (2)

SIF Ski inviterer den 12. januar:

SJØVEGAN: Førstkommende lørdag 12.januar er det klart for årets første sonerenn som finner sted på Seljeskog skistadion. Her blir det oppstart 10:30 for de minste, og klokken 11:00 går startskuddet for de 8 år og opp.
Les mer
turn_vvaaroppvisning_ingress

Turn-lederen tror det blir et artig år:

SJØVEGAN: I neste uke starter SIF Turn opp igjen etter juleferien, og ettersom de åpner for inntak av nye medlemmer to ganger i året så har man nå i løpet av januar mulighet til å melde seg på.
Les mer
IMG_0019 copy

SIF Friidrett i Salangshallen:

SJØVEGAN: Onsdag kveld inviterte SIF Friidrett til stevne i Salangshallen. Treningsleder Hans-Erik Børve forteller til nettavisen at han er fornøyd med både oppmøte og engasjementet. I løpet av kvelden ble det holdt en rekke aktiviteter.
Se videoreportasje:
skiloype_sandbergan (1)

Nå er skiløypa tråkket:

SANDBERGAN: Salangen IF Trim har nå kjørt opp skispor fra Sandbergan og over til Snauhågen i Salangen. Medlem av anleggsutvalget til styret i Salangen IF, Jarle Adolfsen har allerede prøvd løypa, og kan fortelle at den er fullt gående til tross for litt lite snø.
Les mer
 
0000048102_FJELLKYSTEN_ISKLATRING (1)

Fjellkysten inviterer til gathering:

SOLØY: Fra 1. til 10. mars i 2019 skal Fjellkysten arrangere en gathering for isklatrere verden over. Daglig leder Tor Lyngmo opplyser til nettavisen at de har en god del internasjonale kontakter som skal markedsføre arrangementet.
Les mer
klart_for_juleoppvisning_isabell (1)

SIF Turn inviterer i tradisjon tro:

SJØVEGAN: På selveste Luciadagen den 13. desember inviterer SIF Turn til sin juleoppvisning i Salangshallen. I tradisjon tro blir det også kafé og loddsalg, i tillegg så skal Luciadagen også markeres. Som vanlig er det gratis inngang.
Les mer
Inkluderende_turnhelg_ingress

SIF turn har fått støtte fra UDI:

SJØVEGAN: SIF Turn har fått støtte fra UDI til integrering for barn på mottaket, og i helgen hadde de besøk av to innleide turntrenere fra Oslo som var oppe i forbindelse med integreringsprosjektet.
Les mer
pensjonisttreff

Refleks er viktig i mørketiden:

SJØVEGAN: Mange fornøyde kunder fant seg både sko og annet treningsutstyr, når Sport1 Sjøvegan arrangerte pensjonisttreff etter stengetid torsdag. Det er stor helsegevinst for eldre hvis de finner motivasjon for å komme seg ut. Det var alle kundene enig i.
Les mer
 
lekeapparater_u4_ingress

Gladnyhet for de spreke:

STRANDPARKEN: Nå er arbeidet påbegynt med å sette opp aktivitetsutstyr nede i Strandparken, tidligere U4-området. Hit kommer det mange spennende apparater fremover.
Les mer
004_breddeidrettsskole_andreas_seipajarvi_ingerss

Elevene instruerer barna:

SJØVEGAN: Torsdag var det oppstart for idrettsskolen inne på Salangshallen. Dette er et tilbud for barn som går i første til fjerde klasse og er del av utdanningen for breddeidrettselevene på Sjøvegan videregående skole.
Les mer
 
000_tor_ove_talseth_sif_ski (2)

– Vi er et bredde- og lavterskel tilbud:

SJØVEGAN: Fredag 12. oktober blir det oppstartssamling for SIF Ski ved Idrettshallen med intervall for de eldste og lekeaktiviteter for de yngste. – Vi ønsker å være et bredde og lavterskeltilbud, og ønsker masse nye utøvere, sier leder i SIF-ski.
Les mer
Jentefotballens_dag_ingress

Feiret første gang i 2017:

SJØVEGAN: Etter en god sesong med både seiere og tap, er Salangens jentelag ferdig med alle kampene. 14. oktober blir det treningskamp på Idrettsheia, hvor også Medkila sitt jentelag og 1. divisjons Damelag skal spille treningskamp mot damelaget til Varden.
Les mer
 
billopene2018forside

NMK Bardu:

SETERMOEN: I år er det NMK Bardu sin tur til å arrangere finaleløp i mesterskap nord. Dette blir da det tredje store arrangementet i år. For å kunne kvalifisere seg der må man ha kjørt minimum tre kvalifiseringsløp i Nord- Norge.
Les mer
9-0_mot_HAMNA_ingress

Salangsjentene fortsetter suksessen:

IDRETTSHEIA: Søndag var det 3. divisjon damer som spilte på Idrettsheia. SIF møtte tromsølaget Hamna. Sist disse lagene møttes endte det med tap for Salangen, men salangsjentene er i toppform og stillingen endte 9 - 0.
Les mer
 
18_mye_skyrt_til_SIF_IDRETTSHEIA_CUP_INGRESS

Fått mye skryt for god organisering:

IDRETTSHEIA: Salangen IF har fått mye skryt for Idrettsheia-cup 2018 som var lørdag 1. september. Leder av SIF Fotball og arrangementsleder for Idrettsheia Cup, Stian Eggen sier at med det flotte været som var ble det lett å arrangere.
Les mer
1_sep_idrettshiea_CUP_INGRESS

Idrettsheia-cup 2018:

IDRETTSHEIA: I dag, lørdag 1. september var det mye fotballglede under Idrettsheia-cup 2018. Unge fotballspillere fra hele regionen var samlet for å være med å delta på denne fotballturneringen som varer kun en dag.
Les mer
 


Arrangementer

Søk i våre sider


Eier og sjefsredaktør: Jon Henrik Larsen – Eierskap: Mediesenteret Salangen-Nyheter AS