Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
erlendsundstrommaalforside

Erlend Sundstrøm fra Salangen:

NORDKAPP/SJØVEGAN: Salangsværingen Erlend Sundstrøm (bildet) kom som kjent i mål på Nordkapp i går lørdag, og satte ny rekordtid på å sykle Norge på langs. Dagen derpå ønsker han og takke sine støttespillere og heiagjengen rundt han.
Les mer

SALANGEN-NYHETER.COM

Salangens 4.divisjonslag:

IDRETTSHEIA: Salangens røde og hvitkledde herrer i 4.divisjon spilte lørdag ettermiddag i mot Skarp på hjemmebane på Idrettsheia. Kampen ble avsluttet med poengdeling til begge lag.
Les mer
0085_klatreklubb_stine_ingerss

Klatreklubb under etablering:

SJØVEGAN: Klatreinteresserte Stine Blegeberg inviterer i kveld kommunens klatreinteresserte til møte på Lysthuset, kl 18.00. Intensjonen er å få etablert en lokal klatreklubb i kommune under Norsk klatreforbund (NKF).
Les mer
 
isabell_soerensen_turn_vaaroppvisning_ingress

Se hva gymnastene har øvd på:

SJØVEGAN: 4. juni blir det våroppvisning for gymnastene i Salangen IF Turn. Her skal samtlige partier vise frem hva de har øvd på den siste treningssesongen. Gratis inngang og kafé fra klokken 17:00.
Les mer
tines_fotballskole2019_INGRESS

Årets TINES Fotballskole:

IDRETTSHEIA: For 16. gang er Salangen IF Fotball med og arrangerer Tine Fotballskole for alle mellom 6 til 14 år. – Vi har funnet en god oppskrift som vi er tro mot, sier Trine Dahlberg Torgersen ved SIF Fotball til nettavisen.
Les mer
 
TapHjemmebane_Forside

Salangen-Nordkjosbotn:

SJØVEGAN: Den tradisjonelle 16.mai- fotballkampen på Idrettsheia blir i år avlyst. Kampen skulle gått mellom Salangen og Nordkjosbotn.
Les mer
SALANGEN-NYHETER.COM

Publikum og deltakere fornøyde:

SJØVEGAN: Søndag ettermiddag ble barnekretsturnstevnet i Salangen avsluttet med oppvisning i Salangshallen. - Salangen har gjort det igjen, og laget et kjempestevne til alle ungene, sa en av foreldrene etter stevnet.
Les mer og se bilder
 
SALANGEN-NYHETER.COM

Salangen møtte Fløya 2:

IDRETTSHEIA: Salangens 4.divisjonslag i fotball tok i mot Fløya 2 som motstander på Idrettsheia mandag kveld. Det endte med at gjestene fikk ta med seg poeng hjem fra Salangen.
Les mer
tourdeandforside

Bestemmelse ble tatt mandag kveld:

ENGENES: De har siden 2001 holdt på med sykkelløpet ute på Andørja. Nå mandag kveld ble det besluttet å sette sluttstrek for Tour De Andørja.
Les mer
SALANGEN-NYHETER.COM

Salangen møtte Krokelvdalen:

IDRETTSHEIA: Salangens røde og hvitkledde herrer møtte Krokelvdalen hjemme på Idrettsheia til årets første hjemmekamp. Det endte dessverre i tap til hjemmelaget.
Les mer
salangskarusellen_INGRESS

Kom bli med!:

SJØVEGAN/TENNEVOLL: Nå starter løpekarusellen i Salangen og Lavangen. Nytt i år er at det nå er elektronisk påmelding, der alle deltagerene melder seg på selv i forkant av løpet, og resultatene kommer fortløpende.
Les mer
 
andorja_freeride_ingress

Fart og spenning i fjellsia:

IBESTAD: Sola står høyt på himmelen og de snødekte fjellene på Andørja og Rolla ligger forlokkende å bader seg i finværet. Til helga blir det fart og spenning i Ibestad sine fjellsider når årets runde av Andørja Freeride går av stabelen.
Les mer
Skirenn_Sorsia_INGRESS

Sørsia Bygdelag arrangerer skirenn:

LABERG: Sørsia Bygdelag inviterer i tradisjon tro til skirenn på Laberg. Det blir skiløp med små premieutdelinger, i tillegg til kafé, loddsalg og forhåpentligvis tidlig påskevær.
Se videoreportasje:
 
Arctic_ice_isklatring (3)

Arctic Ice Festival 2019:

SOLØY: Torsdag den 14. mars sparkes for alvor Arctic Ice Ferstival 2019 i gang. Is-klatrer proff Matthias Scherer er allerede ankommet Lavangen og daglig leder, Tor Lyngmo er i full gang med forberedelsene.
Les mer
reistadlopet_flere_lopere_ingress2

En erstatning for Salangstrimmen:

SETERMOEN: Det er mange som hadde forvente å kunne delta på årets Salangstrimmen, men slik ble det ikke i og med at det dessverre ble avlyst i år. Men som en god erstatning for alle som har lyst til å gå løp, så står Reistadløpet klar med skikonkurranse.
Les mer
 
sif_turn_karneval_ingress

SIF-turns fargerike tradisjon:

SJØVEGAN: Tirsdag hadde SIF-turn sitt årlige karnevalsturn. Det levde i hallen av akrobatiske barn og unge i fargerike kostymer, og beviser at turnmiljøet i Salangen er sterkt. Etter karnevalet var det klart for årsmøte.
Les mer
salangstrimmen_avlyses_INGRESS

Står i fare for å bli avlyst:

SJØVEGAN: Salangstrimmen har vært arrangert nærmest hvert år siden 1976, og i år er det 40-årsjubileum for det 23 kilometer lange skirennet som går fra Seljeskog til Øvre Salangen. Dessverre står årets utgave av skirennet i fare for å bli avlyst.
Les mer
 


Arrangementer

Søk i våre sider


https://www.Autodoc.Co.No

Eier og sjefsredaktør: Jon Henrik Larsen – Eierskap: Mediesenteret Salangen-Nyheter AS