Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
https://www.Autodoc.Co.No
TapHjemmebane_Forside

Salangen-Nordkjosbotn:

SJØVEGAN: Den tradisjonelle 16.mai- fotballkampen på Idrettsheia blir i år avlyst. Kampen skulle gått mellom Salangen og Nordkjosbotn.
Les mer
SALANGEN-NYHETER.COM

Publikum og deltakere fornøyde:

SJØVEGAN: Søndag ettermiddag ble barnekretsturnstevnet i Salangen avsluttet med oppvisning i Salangshallen. - Salangen har gjort det igjen, og laget et kjempestevne til alle ungene, sa en av foreldrene etter stevnet.
Les mer og se bilder
SALANGEN-NYHETER.COM

Salangen møtte Fløya 2:

IDRETTSHEIA: Salangens 4.divisjonslag i fotball tok i mot Fløya 2 som motstander på Idrettsheia mandag kveld. Det endte med at gjestene fikk ta med seg poeng hjem fra Salangen.
Les mer
tourdeandforside

Bestemmelse ble tatt mandag kveld:

ENGENES: De har siden 2001 holdt på med sykkelløpet ute på Andørja. Nå mandag kveld ble det besluttet å sette sluttstrek for Tour De Andørja.
Les mer
SALANGEN-NYHETER.COM

Salangen møtte Krokelvdalen:

IDRETTSHEIA: Salangens røde og hvitkledde herrer møtte Krokelvdalen hjemme på Idrettsheia til årets første hjemmekamp. Det endte dessverre i tap til hjemmelaget.
Les mer
 
salangskarusellen_INGRESS

Kom bli med!:

SJØVEGAN/TENNEVOLL: Nå starter løpekarusellen i Salangen og Lavangen. Nytt i år er at det nå er elektronisk påmelding, der alle deltagerene melder seg på selv i forkant av løpet, og resultatene kommer fortløpende.
Les mer
andorja_freeride_ingress

Fart og spenning i fjellsia:

IBESTAD: Sola står høyt på himmelen og de snødekte fjellene på Andørja og Rolla ligger forlokkende å bader seg i finværet. Til helga blir det fart og spenning i Ibestad sine fjellsider når årets runde av Andørja Freeride går av stabelen.
Les mer
Skirenn_Sorsia_INGRESS

Sørsia Bygdelag arrangerer skirenn:

LABERG: Sørsia Bygdelag inviterer i tradisjon tro til skirenn på Laberg. Det blir skiløp med små premieutdelinger, i tillegg til kafé, loddsalg og forhåpentligvis tidlig påskevær.
Se videoreportasje:
Arctic_ice_isklatring (3)

Arctic Ice Festival 2019:

SOLØY: Torsdag den 14. mars sparkes for alvor Arctic Ice Ferstival 2019 i gang. Is-klatrer proff Matthias Scherer er allerede ankommet Lavangen og daglig leder, Tor Lyngmo er i full gang med forberedelsene.
Les mer
reistadlopet_flere_lopere_ingress2

En erstatning for Salangstrimmen:

SETERMOEN: Det er mange som hadde forvente å kunne delta på årets Salangstrimmen, men slik ble det ikke i og med at det dessverre ble avlyst i år. Men som en god erstatning for alle som har lyst til å gå løp, så står Reistadløpet klar med skikonkurranse.
Les mer
sif_turn_karneval_ingress

SIF-turns fargerike tradisjon:

SJØVEGAN: Tirsdag hadde SIF-turn sitt årlige karnevalsturn. Det levde i hallen av akrobatiske barn og unge i fargerike kostymer, og beviser at turnmiljøet i Salangen er sterkt. Etter karnevalet var det klart for årsmøte.
Les mer
 
salangstrimmen_avlyses_INGRESS

Står i fare for å bli avlyst:

SJØVEGAN: Salangstrimmen har vært arrangert nærmest hvert år siden 1976, og i år er det 40-årsjubileum for det 23 kilometer lange skirennet som går fra Seljeskog til Øvre Salangen. Dessverre står årets utgave av skirennet i fare for å bli avlyst.
Les mer
onsdagsrennet (2)

Ny sesong onsdagsrenn:

SELJESKOG/ØVRE-SALANGEN: Nå starter igjen en ny sesong med onsdagsrennet i Salangen. Første runde blir 20. februar og nytt av året er at det er nå er mulig å melde seg på rennet gjennom digitale tjenester.
Les mer
 
paintball_ingerss

Lavangen paintballklubb i full rigging:

TENNEVOLL: Nå er Svein-Ketil Olsen og resten av paintballklubben i full rigging før atter en helg med fart og spenning i Lauvhallen. Lørdag blir det fult kjør for de eldre, mens søndag kan også de helt ned i 6 år være med å spille.

Les mer
isabell_Turn_ingerss

Salangens tur til å arrangere BKTS:

SJØVEGAN: SIF-turn skal i år arrangere barnekretsturnstevne og i den forbindelse søker de nå etter både sponsorer og frivillige til å være med å gi de omlag tusen turnerne som er forventet en best mulig opplevelse.
Les mer
 
airtrack

Andørja Sportsklubb utvider:

HAMNVIK: Andørja Sportsklubb har nå investert i AirTrack til sin turngruppe, og leder Eidar Tøllefsen forteller at den har blitt svært godt mottatt av deres turngruppe som består av en gjeng på omlag 25 unge og akrobatiske ibestadværinger.
Les mer
skispor_yttergård_ingress

En sprek tradisjon i Ytterbygda:

MAGESÅS: I ytterbygda har Vidar Alertsen også i år kjørt opp skiløype på den store sletta mellom Magisås, Tofta og Medby. Han har allerede vært å prøvd den og kan bekrefte at sporet og føret er svært godt for tiden.
Les mer
 


Arrangementer

Søk i våre sider


Eier og sjefsredaktør: Jon Henrik Larsen – Eierskap: Mediesenteret Salangen-Nyheter AS