Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
stilleforstormbig
Det har vært lite antydning til storm i Salangen lørdag, slik det var meldt at det skulle bli. FOTO: HANS SVERRE WOLL

Meldinger om storm lørdag:

Stille før....ingen storm

STROKKENES: Det var meldt storm i hele Troms og Nord Norge lørdag. Men i Salangen har ingen merket noen til den ventede stormen. - Her på Strokkenes er det stille og rolig, sier Hans Sverre Woll.


Salangen-Nyheter har pratet med flere salangsværinger lørdag ettermiddag, og alle kan melde om stille og oppholdsvær utenfor husdøren. Med andre ord, den ventede stormen som skulle komme lørdag ettermiddag har latt vente på seg. Og bra er jo det?. Metrologen kunne melde at det skulle bli søraustlig storm 25, lokalt med vindkast på 35 meter per sekund, noe som tilsvarer orkan styrke. Nesten opp til grensen for å være ekstremvær. Ingenting har påvirket salangsværingene lørdag.


Stille og fin vinterdag
Beboer på Berglund på Strokkenes i Salangen, Hans Sverre Woll kan fortelle til nettavisens journalist at det er vindstille og en fin vinterkveld hos han lørdag. - Her har det vært nydelig vintervær i hele dag, sier Woll. Derimot, på Setermoen i Bardu ble det lørdag ettermiddag meldt om at juletreet på stedet var blitt revet over av sterk vind. Så kontrastene er store fra plass til plass...

Til nyhetsarkivet
Tips en venn