21.august i fjor hadde kaféen Kåre Maloney sin siste åpningsdag, før eierne Dina og Andreas Bay ønsket og stenge dørene. Dette på grunn av at de begge ønsket og prioritere annen jobb og familie mer i tiden fremover. 

Siden da har lokalene stått der ferdig utsmykket til noen som var interessert skulle ta over driften og nostalgien. Men nye eiere har latt vente på seg, selv om kaféen hadde godt med besøk når den var i drift. 

*Saken fortsetter under bildet*

KafèKåre-BIG3.jpg

Eierne Dina og Andreas Bay har ikke noe ny informasjon å fortelle, om hva som vil skje videre med kaféen.

- Jeg kan dessverre ikke si noe pr. i dag om dette, sier Dina Bay til nettavisen. 

Vekst- bedrift kafé

Det var lenge spekulert i at Astafjord Vekst skulle overta kafé- virksomheten, og lage en lavterskel- arbeidsplass i fortsettelsen. Men dette har vekstbedriften nå slått i fra seg, i følge ledelsen. 

- Det stemmer at vi har sett og vurdert muligheten for å overta Kåre Maloney, men vi kommer ikke til å overta kafedriften. Jeg ønsker ikke å si noe om hvilke vurderinger som ligger til grunn for at vi ikke gikk videre i prosessen. Vi jobber nå med flere utviklingsprosjekter, sier May Britt Flatmo, daglig leder i Astafjord Vekst AS til nettavisen. 

Kafèkåre-forside.jpg
En av eierne av Kåre Maloney, Dina Bay kan dessverre ikke si noe mer pr. i dag om videre drift av kaféen i sentrum. ARKIVFOTO: TORBJØRN KOSMO.