I Hamnvik på Rolla begynner det nye sykehjemmet å ta form. Trond Hansen ved teknisk avdeling i Ibestad kommune opplyser til nettavisen at entreprenørene nå har fått opp betongdekkene som skal danne gulv og tak. – Det har vært noen forsinkelser i forbindelse med grunnarbeidet, men nå ligger vi i rute selv om det enda er mye som skal på plass før august hvor overleveringen skal finne sted. Men, siste meldinger fra entreprenøren er at de er godt i rute nå, opplyser Hansen.

sykehjem_ibestad_artikkelfoto.jpg
I alt blir kapasiteten på sykehjemmet med de to omsorgsboligene på 28 perosner. I tillegg skal tannlege inn i bygget i eget lokale. FOTO: TROND-ARVID ISAKSEN.


Skal bygge to nye omsorgsboliger
Så snart det nye sykehjemmet overleveres iverksettes saneringen av det gamle sykehjemmet. Her skal det settes opp to nye omsorgsboliger, henholdsvis på 500- og 511 kvadratmeter med seks boenheter i hver av byggene som skal stå ferdige til 2021. I selve sykehjemmet blir det en kapasitet på seksten beboere. – Det blir også satt opp en forbindelseskorridor mellom disse tre bygningene slik at pleierne kan flytte seg mellom byggene uten å måtte skifte til uteklær når de går i mellom, opplyser Trond Hansen.


Les også:
49 mill. til nytt sykehjem
sykehjem_ibestad_skisse.jpg