Det er ikke noe nytt at elever ved de ulike skolene samler inn penger til klasseturer. Denne ganger er det engelsk klassen ved 3STA som sparer penger for å reise på klassetur til London. Metoden de bruker er flaskeinnsamling.


Studietur
Det er altså i mars elevene sammen med lærer reiser til London. - Vi har valgt London fordi det er hovedstaden i Storbritanita, men også fordi vi har lært veldig mye samfunnsengelsk i det siste om Storbritania. Det vil si at vi har lært om ulike kulturer og steder, forteller Hanne Dahlberg som er en av de reisende.


Oppfordring
I januar etter både jul å nyttårsaften bruker man å sitte igjen med masse tomgods. - Vi håper at folk vil være med å støtte opp! Oppfordrer folk i Salangen til å spare på tomflaskene etter nyttår, fortsetter Dahlberg. Turen deres til London er i mars, men i begynnelsen av den første måneden blir engelskklassen å gå fra dør til dør. - Det er 2.januar vi skal ha flaske innsamling. Vi kommer til å gå både i Salangen og Bardu, avslutter Hanne Dahlberg til nettavisen. Hvis du ikke er hjemme denne dagen, men alikavel har lyst til å støtte turen til elevene så kan du eventuelt sette posen med flasker på trappen, eller ta direkte kontakt med noen i engelskklassen ved 3STA.