— Vi har hatt garasjesalg hvert år i mange år, forteller Anna Aglen Løkse, en av de frivillige som arrangerte på SAFA. Hun forteller at det alltid er et godt oppmøte av folk, og frivillige hjelper til i komiteen og på kjøkkenet, i tillegg til at frivillige Ruth-Anna Aune og Bernt Inge Aune stiller med hjembakte lefser. 


Takknemlig for frivillige
Brukt-obkjeter sto både inne på SAFA, og ute i bruktbua som var åpen for salg. — Det er begrenset lagrinsplass, så vi har ikke store møbler eller klær, slikt som ville vært artig på et loppemarked, sier Løkse, men hun fortsetter med at de alltid er takknemlig for alle som hjelper til og donerer ting til garasjesaslget. 

Garasjesalg SAFA 12.jpg
Mange flotte gjenstander stod på utstilling, både inne på SAFA og i garasjen. FOTO: KATRINE L. A. HJULSTAD.

Lefsesalg på SAFA
Inne på SAFA drev Ruth-Anna Aune og Bernt Inge Aune med salg av lefser. — Vi er her før påske på våren, på høsten og før jul, forteller de. — Før jul stiller vi med all mulig julebakst, blant annet smultringer og kronkaker. De forteller videre at de begynte litt i det små for ihvertfall 3-4 år siden. Første gang de var på SAFA var før jul ett år, og i ettertid har de blitt invitert flere ganger hvert år. — Det er jo en pensjonist-hobby, ler Ruth-Anna Aune.

Garasjesalg SAFA 03.jpg
Ruth-Anna Aune og Bernt Inge Aune er glade for å kunne gjøre noe med hobbyen sin. FOTO: KATRINE L. A. HJULSTAD.

Regelmessige aktiviteter
På slutten nevner Løkse at det er fast onsdagskafé fremover, med seniorkino annenhver onsdag i måneden. Neste er de på Toppen. Ved seniorkino pleier frivillige å stille opp med kaker og kaffe. — Vi er takknemlig for alle som kommer og hjelper til, og hvis andre ønsker å bli involvert er det bare å ta kontakt på sfrivill@online.no eller telefon 905 95 086, sier Løkse.