Elevene har selv skrevet et reisebrev fra turen til Oslo og det de har opplevd. Det er Thea R, Amalie, Laora, Nora, Ulrikke, Thea H, Arnhild, Andrea-Hansine, Rakel og Maren som har skrevet denne gangen til nettavisens redaksjon:

Torsdag 4 oktober:
Så spiste vi en deilig hotellfrokost! Vi hadde to aktiviteter den dagen, det var Fangene på fortet og Megazone På fangene på fortet ble vi delt inn i grupper, det det var meningen å få meste mulig poeng. Da alle var ferdig så spiste vi lunsj. Litt senere på kvelden så dro vi på Megazone. Det er et Laser spill, der man blir delt inn i to lag, å det er om å gjøre å skyte de som er på det motsatt laget. Vinner laget ble lag Rød! Dagen ble avsluttet med middag på McDonalds.

tivoliogmiddagbig2.jpg
Det ble selvsagt litt tid til sukkerspinn og snakking underveis på besøket på Tusenfryd. 


Fredag 5.oktober:
Klokken 10.00 dro vi til Tusenfryd. Der tok vi mange karuseller og opplevde parken. Det var fint vær hele dagen. Inne på Tusenfryd spiste vi lunchbuffét, der det var masse utvalg av mye god mat. Noen elever dro hjem litt tidligere til hotellet enn de andre, men resten av elevene tok buss hjem kl 17.00. Da alle var kommet til hotellet fikk vi en liten pause før vi da dro ut å spiste middag på Fridays litt senere på kvelden.

Nettavisen takker både elevene for de flotte reisebrevene de har laget til oss i lag med sine lærere og foreldrekontakter.