Too’s Kafé har vært en samlingsplass på Sjøvegan siden 2012. Kafeen holder til i det tidligere Coop- bygget på Sjøvegan. I dag er det firmaet TT Invest Nord As, med eierne Tor-Christian Chruickshank og Tor Sørensen som eier bygget kafeen holder til i.

Enkeltmannsforetak
Too’s Kafé er drevet som et enkelmannsforetak med Lasse Mortensen som innehaver. Eieren er sparsom med opplysninger da nettavisen tok kontakt lørdag formiddag. - Vi er konkurs. Vi vet ikke hva som skjer nå. Konkursen betyr at vi ikke kan åpne og drive den lengre. Det er først og fremst et tap for alle våre trofaste kunder, men også et tap for meg personlig. Realitetene er nå en gang slik og det må man bare akseptere, sier Lasse Mortensen i et innlegg på Facebook. Han og kona Too har drevet kafeen sammen, og hatt både matservering og kaffe-servering opp igjennom årene. - Vi har informert de som skal informeres om konkursen, sier Mortensen.

tooskafebig2.jpg
Innehaver Lasse Mortensen vil ikke kommentere årsaken til hvorfor hans personlige selskap Too’s Kafé er konkurs. ARKIVFOTO: KARIN HASUND

- Ingen kommentar
Mortensen vil ikke fortelle om hvorfor virksomheten er konkurs, og hva som har ført til det. Lørdag formiddag og ettermiddag var det mørkt i lokalene i sentrum, og på inngangsdøren til kafeen sto det et skilt med budskapet "Stengt - konkurs" på. Flere mennesker tok kontakt med nettavisen lørdag for å tipse om at kafeen var stengt, for andre dag på rad. Hva som vil skje videre i lokalene er foreløpig usikkert.