I helga har artistene Dag Erik Enoksen, Jørn Heyerdahl og Knut Erik Østgård reiset rundt i vår region og hatt kirkekonserter i Andørja kirke, Finnsnes kirke og Målselv kirke. De tre herrene utgjør trioen "Tre stemmer". De er tre forskjellige mennesker med tre ulike registre å spille på rent stemmemessig og instrumentmessig. 

Konsertene fredag, lørdag og søndag har i sosiale medier høstet gode anmeldelser fra publikum som har vært og hørt og sett på. Nettavisens journalist var lørdag på konserten i Finnsnes kirke, der 140 mennesker betalte inngang for å høre de tre røstene. Verdiene for å danne en slik konsert er i følge trioen at de ønsker å dvele ved inngangen til mørketida, verdien av å være sammen, og vennskap, familie og det å leve i en tid der mye er satt på vent på grunn av koronakrisen.

trenydeligestemmerbig2.jpg
Jørn Heyerdahl under fremføringen av «An American Trilogy». Hele kroppen presenterte sangen. FOTO: JON HENRIK LARSEN

Nettavisens journalist ble spesielt imponert over stemmeprakten til Harstad-mannen Jørn Heyerdahl som imponerte under konserten med fremførelse av  «Where I want to be» og «An American Trilogy».

Dag Erik Enoksen fremførte også flere sanger som gav publikum gåsehud. En av dem bet nettavisens journalist seg merke i, når han fremførte og hyllet Jahn Teigens «Gi meg fri» som han fremførte på sin helt spesielle måte til stor applaus fra salen i Finnsnes kirke.

Knut Erik Østgård som er vokalist i bandet Return, fremførte flere av bandets låter i en ny drakt for anledningen. Melodier som «Bye bye Johnny» og «Sing me a song» ble godt tatt imot av publikum som sang med litt forsiktig fra stolene i salen. Nettavisens journalist mener absolutt at konsertsamarbeidet mellom de tre herrer kan fortsette i fremtiden, med enda flere gode og kjente sanger fra en nær og fjern tid.

Se en videosmakebit fra konserten: