Gjestene startet tidlig i kampen og vise mål-muskler, og etter bare 9 minutters spill kommer Gabriel Fjellvang i målposisjon foran Salangens målområde, og han sørger for at 1-0 resultat er et faktum på Idrettsheia i solskinnet. Etter 23 minutter spilt av kampen kommer endelig Salangen i posisjon for et mål, og det er det Emil Johan Haugseth Thomassen som sørger for hos hjemmelaget. 1-1 på Idrettsheia.


Skarp ble skarpere
Men noen få minutter senere kommer Skarp igjen, og Eirik Nergård sørger for ledelse til gjestene til 2-1. Det var rundt 70 tilskuere på Idrettsheia lørdag ettermiddag. 37 minutter spilt og Skarp får en mulighet igjen, og Sondre Bergstedt Flaat kommer legger på til 3-1. Men Salangens røde og hvitkledde godtar ikke det resultatet før pause, så Ivar Walør Sagerup legger på til 3-2 i kampen. Kort tid etterpå blåser dommer Karoline Marie Jensen av til pause. 

salangenskap2019big2.jpg
Rundt 70 tilskuere fikk med seg kampen mellom Salangen og Skarp på Idrettsheia lørdag. FOTO: JON HENRIK LARSEN


Rolig 2.omgang
Det skal vise seg og bli en heller målfattig 2.omgang av kampen. Like før kampen skal til blåses av, kommer Salangen og Sigurd Jerman Bjørstad foran Skarp- målet, og det blir 3-3 på Idrettsheia. Jubelen står på tribunen blant ihuga Salangen- fans! Like etter målscoringen blåser dommer Karoline Marie Jensen av kampen, og begge lag må se seg fornøyd med delt poeng på kampen. Spiller nummer 6 på Salangen, Emil Johan Haugseth Thomassen ble kåret av en spillejury til dagens beste SIF- spiller.