Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
TheGirlWithTheDragonTatoo_510x308
Ungdommen har stemt frem The Girl With The Dragon Tatoo fra Colombia Pictures

Salangen Kommunale Kino:

Ungdommen har talt!

SJØVEGAN: For to uker siden skrev vi at ungdommen kunne stemme på januarfilmene og juletidsfilmene. Nå er julefilmstemmingen avsluttet og ungdommen i Salangen har avgitt sine stemmer, som nå også er talt opp. Ungdommen har talt og filmen som vil bli vist er...


For rundt to uker siden skrev vi om Salangen Ungdomsråd og deres sammarbeid med Salangen Kommunale Kino. Nå har ungdommen stemt over juletidsfilmene. Avstemmingen ble avsluttet 10. desember og nå er stemmene talt opp. Det ble totalt 50 registrerte stemmer. Det er et tall som ungdomsrådet selv mener de kan leve med, men håper at mange flere benytter seg av muligheten til å stemme på januarfilmene. Man kan stemme på januarfilmene frem til 20. desember, og de fire filmene med flest stemmer vil bli vist den 4,11,18 og 25. januar. For å stemme på januarfilmene kan du trykke her.


10 filmer - 1 vinner
Så hva ville Salangen ungdommene se på kino i juletiden? Filmen som fikk flest stemmer og som vil bli vist i løpet av julen ble den helt nye filmen fra Colombia Pictures, The Girl With The Dragon Tatoo, som har premiere i Norge 21. desember. Datoen når filmen vil bli vist vil bli offentliggjort på Salangen Ungdomsråds Facebook-side. Den kan du besøke og like ved å trykke her.


Filmen
The Girl with the Dragon Tattoo er den første av Columbia Pictures tre filmers bearbeidelse av Stieg Larssons boksuksess Millennium-trilogien. Regissert av David Fincher og med Daniel Craig og Rooney Mara i hovedrollene, er filmen basert på den første romanen i trilogien, som til sammen har solgt over 50 millioner bøker i 46 land og blitt et fenomen over hele verden. Filmmanuset er skrevet av Steven Zaillian.

MERK: Filmen har 15 års aldersgrense!
Ungdom over 11 år har adgang i lag med foresatt.

Se trailer under:

_________________________________

Besøk og lik Salangen Ungdomsråds facebookside: KLIKK HER

Til nyhetsarkivet
Tips en venn