Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
juleavsluttningvideregaaendebig
På bildet: Sjøvegan videregående skole er en flerkulturell skole. I år er det 34 språk som er representert ved skolen, derfor ble det også ønsket god jul til alle på disse språkene.

Elevene på Sjøvegan videregående skole:

Velfortjent juleferie

Tirsdag var det juleavsluttning på Sjøvegan videregående skole. Avsluttningen ble gjennomført på ekte tradisjons vis.


Det var i tradisjonell stil avsluttning på videregående i formiddag med julegrøt og julesang og god underholdning. Det ble selvsagt også plass til noen velvalgte ord fra elever og lærere. Dette kom også godt med på avsluttningen før jul, for alle elever og ansatte ved skolen.På bildet: Rektor Bjarne Indseth ønsket skolens jentelag i vollyball lykke til i landsfinalen i Stavanger i januar.


Fikk lykkeønsker
Skolens jentelag i volleyball fikk i høst 1. plass i Troms for skolelag. De kvalifiserte seg til landsfinalen som går av stabelen i Stavanger i januar. De ble ønsket lykke til i konkurransen av rektor Bjarne Indseth.


Sa god jul på ulike språk
Nærmere 300 elever var tilstede i kantina på avsluttningen. Spesielt av året er det at det er rekord i antall ulike språk som snakkes på skolen. Og som et symbol på det, ble det ønsket god jul til alle elevene på hele 34 språk.  Alle elevene starter på skolen igjen etter ferie i januar-2011.

Til nyhetsarkivet
Tips en venn