Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

VG-nissen reddet jula

Mental Helse Salangen har fått 10.000 kroner i støtte fra den såkalte VG-nissen. Det har enda ikke blitt bestemt hva pengene skal brukes til.


Hver uke i desember deler "VG-nissen" ut penger til en person, bedrift eller organisasjon som skriver søknad om hvorfor akkurat de trenger penger. Avisen Berdens Gang (VG) ber leserne om forslag til gode formål som fortjener en andel av potten på 250.000 kroner. Denne uken ble altså Mental Helse Salangen valgt ut, og de fikk hele 10.000 kroner.


Til en god sak
Det var medlem i styret til Mental Helse, Sissel Paulsen som sendte søknaden til VG-nissen i forrige uke. - De gjør en kjempe innsats for de som virkelig sliter i hverdagen, skriver blant annet Paulsen om de frivillige ved Mental Helse Salangen.


Ble valgt ut blant 600
Sissels søknad til VG-nissen ga Mental Helse 10.000 kroner. Dette gjorde både Sissel og andre medlemmer på Mental Helse ekstremt glad. - Jeg ble først helt stum. Så ble jeg hoppende glad, forteller Sissel da hun fikk vite om valget. Mental Helse er enda usikker på hva de skal bruke pengene til. - Vi har ikke tenkt over det enda, avslutter en glad Sissel Paulsen.

Til nyhetsarkivet
Tips en venn