Blått & Rått slipper sin egen julesang i dag 20.november.

De ville gjøre dette etter at de for 10 år siden hos NRK Troms spilte en cover versjon av en annen sang. Dette vekte deres interesse for å lage sin egen julelåt. De kom aldri ordentlig i gang med en skikkelig julesang og de startet for sent med sangen til å kunne få den ut.

Men i år fikk de en helt annen mulighet da det ikke har vært noen spillejobber eller festivaler som har brukt tiden. De fikk da mulighet til å sette seg ned og få gjort ferdig en helt egen julesang. 

- For å oppsummere "Et bedre år" vil jeg si at sangen handler om det året som har vært, men at det alikevel ser lysere ut fremover i tid, sier medlem og i Blått & Rått, Ronald Alertsen til nettavisen. 

Sangen er en egen singel, og vil slippes fredag 20.november. Sangen vil da komme ut på alle de digitale platformer, men vil ikke trykkes på CD. De startet med sangen i høst og har jobbet med den siden da. De har jobber på hvert sitt studio med artist og trommeslager på hoved studioet hvor de har satt sammen de forskjellige delene for å forme en god låt. Nå venter de i spenning på å se hvordan sangen blir tatt i mot. 

- Jeg føler selv at det er er en veldig bra tekst og at den er veldig aktuell for i år. Låta prater for seg selv, avslutter Alertsen. 

6296163_4665777.jpg

Ronald Alertsen i Blått & Rått er svært fonøyd med sangen ARKIVFOTO: KNUT ARILD JOHANSEN