De to herrene har nå reist i 10 lørdager på ulike steder i Norden. De begynte første sendingen med å være i København i Danmark, og siden da har 9 ulike steder vært besøkt, og folk som bor på plassene har vært pratet med. I morgen lørdag 14.desember er siste program med de to herrene på skjermen. Ut på tur- programmene sendes direkte lørdagskveldene og har bra med seere. - Det har vært 10 artige program. Vi har pratet med mange spennende mennesker, sier medprogramleder Are Apeland.


Fine premier
Det er kommet inn over flere tusen SMSer til programmet i løpet av de 10 lørdagene programmene. Det smser som har vært hilsninger, svar på konkurranser eventuelt plateønsker. Du er med i konkurransen bare med å skrive inn SMS til de to herrene under programmet, noe du kan gjøre under det siste programmet også.- Det er helt utrolig at folk har sendt så masse meldinger inn til oss. Men vi skjønner det jo når vi ser premiene som skal deles ut i dette siste programmet, sier medprogramleder Jon Henrik Larsen.


Deles ut i kveld
I lørdagens program skal først og fremst den siste boken deles ut, som er "Statsråd vant spekeskinke" med Atle Antonsen og Johan Golden. I premiepakke nummer 1 på sendingen er det ett opphold for to personer i Rovaniemi, med overnatting og frokost. Inkludert i premien er møte med julenissen og fotografering med han. I tilegg får man 2 stk brev fra nissen i etterkant. Men sist men ikke minst, den største premiepakken av dem alle, som er Hurtigrutebillett for to personer, fra Tromsø til Kirkenes og tilbake til Tromsø igjen med full pensjon. - Det er utrolig bra premier. Og vi takker våre sponsorer for dette, sier Are Apeland smilende.